Bulvár

Berki Krisztián édesanyja szerint fia nem akart öngyilkos lenni, nagy tervei voltak

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 8:45

Szeretethiányosnak látta Berki Krisztiánt, aki a szteroidokkal második kislánya érkezése előtt leállt.

A Hot készített interjút Berki Krisztián gyászoló édesanyjával, a beszélgetést a Blikk szemlézte. A médiaszemélyiség 41 éves korában vesztette életét otthonában. A helyszínen kábítószert találtak, feltételezett dílerét már elkapták.

Az RTL Híradó riportja:


Berki Krisztián édesanyja a lapnak elmondta: amikor fia utoljára járt nála, büszkén mutatta meg felvételen az új irodáját, amellyel nagy tervei voltak. Az édesanya biztos benne, hogy a fia nem lett öngyilkos, mivel nagyon szeretett élni. Megemlítette: 

arról nem tudott, hogy drogozott volna, a szteroidokkal pedig második kislánya, Emma érkezése előtt leállt. 

Állítása szerint Krisztián szeretett azzal viccelődni, hogy szinte semmit sem dolgozott, mégis kiemelkedő életszínvonalon élt.

„Olyan nyolcéves volt, amikor leült velem szemben, majd azt mondta: »Figyelj, anya, én nem fogok dolgozni! Majd megélek a sportból!« Hiába mondtam neki, ahhoz, hogy eltartsa magát, kelleni fog egy szakma, nem hallgatott rám. Krisztián kicsi korától igényelte a maximális figyelmet: amikor ő beszélt, nem lehetett félbeszakítani, mert azonnal rászólt az illetőre” – mesélte az édesanya, majd hozzátette: Krisztián a második gyermeke érkezése után megváltozott.

„Szerintem a fiam nem depressziós volt, maximum szeretethiányos. Hiányzott neki az, hogy Mazsi csak rá figyeljen, ám ez megváltozott a kicsi Emma születése után: a fiam nem bírta elviselni, hogy a második helyre került. Nem is tudom, mi történhetett, mi készítette ki ennyire. A temetést Mazsi intézi, én képtelen lennék rá, de biztos, hogy Krisztián is ezt akarná! Az az igazság, hogy a mai napig abban reménykedem, hogy a fiam megjelenik a kapuban” – mondta a gyászoló anya a Hot magazinnak. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#berki krisztián#gyászhír#berki mazsi

Címlapról ajánljuk