Bulvár

A palacsintafesztiválos toi-toi-szex után íme a történelem öt leggázabb szexbotránya

Mohos MátéMohos Máté

2022. május 23. 20:51

Náci tematikájú orgiák, Ronaldo óriási tévedése, fanszőr a kólásdobozon, Virsli elbukja a polgármesterséget a virslis képei miatt. Ha azt hiszi, hogy a palacsintafesztivál mobilvécéi mögött szexelő Azahriahé a történelem legorbitálisabb lebukásos szexbotránya, nagyon téved.

Pár napja futott végig a sajtón a népszerű énekes és influenszer Azahriah szexbotránya. A zenészhez egy palacsintafesztiválon tartott koncert után mentek oda rajongói, akik közül az egyikkel annyira összemelegedett, hogy rögtön szexeltek is: a színpad, a toi-toi vécék és az énekes barátnőjének háta mögött.

A légyottról videó is készült, ami aztán keringeni kezdett a közösségi médiában, azóta pedig már maga Azahriah és megbocsátó barátnője is megszólalt.

„Ezt elrontottam, és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam” – sajnálkozott a zenész, pedig nem ő az első híresség, aki hasonlóan nívótlan szexbotrányba keveredik.

Az alábbiakban felidézzük az öt legemlékezetesebb szexbotránylebukást az emberiség dokumentált történelméből.

Azahriah egyébként korábban a Reggelinek is nyilatkozott:

5. A homofób lelkipásztor esete a metamfetaminnal és a férfi prostituálttal

Ted Haggard a kétezres évek közepén az egyik legbefolyásosabb evangélikus lelkipásztornak számított az USA-ban. Hetente találkozott George W. Bush akkori elnökkel, hogy kifejtse neki politikai nézeteit: igyekezett betiltatni az abortuszt, és sokat panaszkodott amiatt, hogy az iskolákban nem imádkoznak eleget. De amitől igazán dühbe jött a jó pásztor, azok homoszexuális embertársai voltak.

A melegjogok ellen gyakran és hangosan felszólaló férfinek így köze lehetett ahhoz, hogy Colorado állam 2006-ban betiltotta a házassági egyenlőséget. Legalábbis ezt érezte a Mike Jones nevű férfi prostituált, aki ebben az évben felkereste a sajtót, mert úgy érezte, kötelessége nyilvánosság elé tárnia,

hogy a megrögzötten homofób lelkipásztor három éven keresztül fizetett neki a szexért.

Haggard először mindent tagadott. Aztán beismerte, hogy találkozott már Jonesszal, de csak azért, hogy metamfetamint vegyen tőle. Viszont ez és a többi vád már elég volt ahhoz, hogy kidobják a saját egyházából, és elveszítse minden befolyását. Később egy talkshow-ban vallotta be, hogy minden egyes dolog igaz volt, amit Jones állított.

Ted Haggard egy reality műsorban. Fotó: Paul Trantow / Disney General Entertainment Content via Getty Images

4. Majdnem egy kólás dobozon hagyott intim szőrszálon bukott el a legfelsőbb bírói pozíció

Már majdnem beiktatták legfelsőbb bírói pozíciójába az USA-ban Clarence Thomast, amikor korábbi asszisztense, Anita Hill úgy döntött, hogy egy kevésbé professzionális oldaláról is bemutatja a bírót a nyilvánosságnak. Hill arról beszélt, hogy amikor Thomasszal dolgozott, a férfi többször is ráhajtott, valamint részletekbe menően ecsetelte neki állítólagos szexuális képességeit, ahogy a péniszméretét is.

„Olyan dolgokról beszélt, amiket pornófilmekben látott, például hogy nők állatokkal szeretkeznek, orgiákat vagy megerőszakolós jeleneteket írt le.” Az egyik legbizarrabb epizódként számolt be arról, amikor 

Thomas rámutatott a dobozra, amiből kólát ivott, és megkérdezte: „Na, kinek az intim szőrzete van a kólámon?”

Thomast végül beiktatták a legfelsőbb bírói pozícióba, amit máig visel. Igaz, ez nem sokon múlt: végül az USA szenátusa szavazott róla, és mindössze 52-en támogatták 48 ellenszavazattal.

Clarence Thomast Anita Hillről kérdezik. Fotó:  Wally McNamee / CORBIS / Corbis via Getty Images

3. A Virsli elbukja a polgármesterséget a virsliképei miatt

Ironikus, hogy Anthony Weiner politikus vezetékneve „virslit” jelent magyarul, ugyanis a férfi pont azért vesztette el politikai karrierjét, mert képeket küldözgetett a péniszéről. Weinert – aki ekkor New York kongresszusi képviselője volt –  emiatt nem kellett lebuktatni: lebuktatta ő saját magát, amikor az egyik ilyen képet véletlenül hivatalos Twitter-feedjében is megosztotta, amit a választóival való kommunikációra használt. Ezután egy saját maga által összehívott sajtótájékoztatón azt is bevallotta, hogy az előző három évben összesen hat nőnek küldözgetett intim képeket.

Weiner ekkor friss házas volt: nejével 2010-ben maga Bill Clinton adta össze.

A politikus ekkor még úgy gondolta, hogy menthető a karrierje, és 2013-ban kampányt indított New York polgármesteri székéért – a házassága se ment tönkre az ügy miatt.

Azonban 2013-ban nagyjából az egész megismétlődött: ekkor kiderült, hogy „Carlos Danger” álnéven még egy nőnek küldött szexuális tartalmú üzeneteket. Weiner ezután szépen el is bukta a választást.

Azt lehetne hinni, hogy két ilyen botrány elég egy ember életébe, de Weiner nem állt le: 2016-ban ismét kiszivárogtak általa küldött szexuális tartalmú üzenetek. Ekkor azonban már börtönbe kellett mennie miattuk, mivel egy 15 éves lánynak küldte őket. Felesége is eddig bírta, elvált tőle.

Anthony Weiner lemond pozíciójáról a kongresszusban. Fotó: Spencer Platt / Getty Images

2. Ronaldo benézi a prostituáltakat

Habár a brazil Ronaldót generációja egyik legjobb futballistájaként tartják számon, több történet is bizonyítja, hogy a labdarúgó nem a legélesebb kés a fiókban. Egyik legrosszabb húzását akkor követte el, amikor egy átbulizott éjszaka után áthívott magához három prostituáltat némi levezetésre. Vagy ő volt túl részeg, vagy a választottai csináltak valamit túl jól,

ugyanis csak Ronaldo hálószobájában derült ki, hogy a női ruhákat viselő örömlányoknak péniszük van.

A fáma szerint a futballista ekkor annyira bepánikolt, hogy rögtön fel is ajánlott fejenként hatszáz dollárt a prostituáltaknak, hogy hagyják el az ingatlant. Egyikük kiváló üzleti érzékkel rákontrázott: inkább fizessen 30 ezer dollárt, és akkor nem mesélik el a sajtónak az esetet. Ronaldo nem akart fizetni, mire ő kiszaladt az utcára, és elkezdett üvöltözni. Hamarosan megérkezett a rendőrség is, és kihallgattak mindenkit. Aztán közleményben tudatták a világgal az esetet.

Fotó: Catherine Ivill/Getty Images

1. Sir Max Mosley náci orgiája

Max Mosley autóversenyző és Forma-1-főnök édesapja a brit fasiszta mozgalom kulcsfigurája volt – ezt hosszú ideig senki sem rótta fel az F1-ben fontos pozíciókat betöltő férfinak, aki saját jogán lett potens versenyző, üzletember és vezető. Aztán 2008-ban megjelent egy cikk a kétes hitelű News of the World című bulvárlapban arról, hogy egy náci tematikájú szadomazo orgián vett részt. 

A csíkos pizsamás, luftwaffés egyenruhákat felvonultató esemény miatt Mosley be is perelte a News of the Worldöt, állítva, hogy megsértették a magánélethez való jogát. Ezután 

a Google-t is többször beperelte azért, hogy eltüntesse az orgiát a keresési eredmények közül – természetesen ez fordítva sült el, és a tárgyalások miatt még nagyobb sajtóvisszhangot kapott az egész ügy.

A bulvárlappal szembeni eljárást megnyerte, de még ez a per is elég megalázóan végződött számára. A bíró ítéletében így fogalmazott: Mr. Mosley „csak saját maga által ismert okok miatt élvezi, hogy megborotválják az alsó felét – úgy tűnik, hogy csupán kedvtelésből, és nem a nácikra való hivatkozásként”. Szerinte az nem volt elegendő bizonyíték a náci felhangokra, hogy az orgiáról készült felvételen „az árja fajt” emlegették, és többször német nyelven kiabáltak parancsszavakat. Mosley a következő évben mindenesetre nem indult újra a Forma-1-es versenyeket szervező FIA testület elnöki posztjáért.

Max Mosley a tárgyalásán. Fotó: Peter Macdiarmid / Getty Images

+1. Akkor fussuk le a kötelező köröket

A részleteket mindenki ismeri a két magyar vonatkozású történetről, ezért csak címszavakban. 

Adria, azaz a szegény ember Riviérája. Pezsgő helyett Aperol és energiaital. A hangszóróból Fekete Pákó bömböl. A ló néz, a csikó lát, a kamera felvesz.

Másrészt: Brüsszel, chemsex, eresz, rendőrség.

 

 

#Bulvár#szex#ronaldo#borkai zsolt#max mosley#azahriah#clarence thomas#anthony weiner

Címlapról ajánljuk