Bulvár

Így reagált Mick Jagger, amikor hozzá hasonlították az ötven évvel fiatalabb Harry Stylest

rtl.hurtl.hu

2022. május 23. 17:35

A két énekest a színpadi jelenlétük, valamint férfias és nőies jegyeket ötvöző megjelenésük miatt szokták összehasonlítani. Mick Jagger azonban másképp látja.

A 28 éves Harry Stylest gyakran hasonlítják a 78 esztendős Mick Jaggerhez a színpadi jelenléte, valamint feminin és maszkulin jegyeket ötvöző, androgün megjelenése miatt. A The Rolling Stones legendája – bár jó kapcsolatot ápol a fiatal énekessel – egyáltalán nem ért egyet ezzel – derült ki a The Sunday Times-ból.

„Kedvelem Harryt, jól kijövünk egymással, de én sokkal több szemfestéket viseltem, mint ő. Most komolyan, én sokkal androgünebb voltam.

Ráadásul neki nincs is olyan hangja, mint nekem, és a színpadon sem úgy mozog, mint én.

Csak felszínes a hasonlóság közte és a fiatalkori énem között, ami teljesen rendben van, hisz nem tehet róla” – mondta a rocksztár.

Harry Styles – aki idén nyáron hazánkban koncertezik – május 20-án adta ki vadonatúj lemezét, ami a harmadik a sorban. A Harry's House címet viselő stúdióalbum jóval komolyabb hangvételű, mint a pandémia előtt megjelent Fine Line, amihez valószínűleg az elmúlt két és fél évben történtek is hozzájárultak.

A The Rolling Stones eközben lázasan készül június 9-én elstartoló The Sixty turnéjára, aminek első állomása Liverpoolban lesz.

Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images

#Bulvár#mick jagger#harry styles#the rolling stones#beszólás#hasonmás#hasonlóság

Címlapról ajánljuk