Bulvár

Shane Tusup durván viselkedhetett Szabó Zsófival – ez lehetett a szakítás oka

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 6:54

A műsorvezető egy ismerős szerint vőlegénye egyik dühkitörése után adta vissza a jegygyűrűt.

A Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi és az úszóedző Shane Tusup két napja az Instagramon jelentették be, hogy felbontották az eljegyzésüket. A Blikk tudni véli a szakítás okát. A lap szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss, a kapcsolatnak alig pár napja lett vége. A döntést az RTL Klub sztárja hozta meg, mivel Shane Tusup állítólag kifordult önmagából.

A  párhoz közel álló informátoruk azt mondta: talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amiről korábban nem egy történet volt ismert. A lap forrása szerint egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás.

A lap felelevenítette, hogy Shane Tusup természete nem először okozhatott problémákat. Volt felesége, Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszónő szerint Shane Tusup nem tudja kontrollálni az indulatait, edzőként több versenyről és uszodából is kitiltották a viselkedése miatt, míg az Iron Aquatics egykori edzője, Darren Ward őrjöngő viselkedése miatt be is perelte Tusupot.

A lap forrása sokatmondóan úgy fogalmazott: Szabó Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falba, és üvöltözik. Hozzátette: a műsorvezető az edző egyik dühkitörése után döntött úgy, hogy visszaadja a jegygyűrűt.

Szabó Zsófi és Shane Tusup decemberben a Fókusznak meséltek szerelmükről:


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#szabó zsófi#shane tusup#szakítás

Címlapról ajánljuk