Bulvár

Letolta a nadrágját, és arra kérte, hogy izgassa őt: Rebel Wilsont szexuálisan zaklatta egyik kollégája, majd kis híján tönkretette a karrierjét

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 18:08

A színész letolta a nadrágját a színésznő előtt, később pedig megpróbált keresztbe tenni neki.

A Hogyan legyünk szinglik? sztárja – aki az elmúlt évben közel 40 kilótól szabadult meg – a People magazinnak adott interjújában mesélt először az őt ért szexuális zaklatásról. Rebel Wilson elárulta, hogy az egyik férfi színész kollégája egyszer behívta őt a szobájába, majd letolta előtte a nadrágját, és arra kérte, hogy izgassa őt.

A színésznő az interjúban nem nevezte meg zaklatóját, vagy hogy melyik filmben dolgoztak együtt, az eset után azonban azonnal panaszt tett a képviselőinél és a stúdiónál. Rebel arról is gondoskodott, hogy az emberek tudomást szerezzenek a történtekről filmes körökben, ekkor érte őt a váratlan meglepetés:

Megtudtam, hogy én voltam a negyedik személy, aki panaszt tett a srác miatt

– mondta.


A szexuális zaklatást elkövető színész a történtek után megpróbált keresztbe tenni a színésznőnek: tönkre akarta tenni Rebelt és a karrierjét. Wilson azonban nem részletezte, hogy mindezt hogyan próbálta elérni a férfi. Egy dologban azonban biztos, most már másképp kezelne egy ilyen helyzetet:

Ha újra megtörténne, még inkább kiállnék magamért. Azok miatt a nők miatt, akiknek volt elég bátorságuk, hogy felszólaljanak, és most lehetőséget adtak nekem.

Nyitókép: Vivien Killilea / Getty Images

#Bulvár#rebel wilson#szexuális zaklatás

Címlapról ajánljuk