Bulvár

Osváth Zsolt volt osztályfőnökéről mesélt, aki pokollá tette az életét miután felvállalta, hogy meleg

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 21:31

„Áh, itt az Osváth? Nyissuk ki egy kicsit az ablakot, mert elég meleg van?”

Először még nagyon tetszett Osváth Zsolt „hungarista, nacionalista” osztályfőnökének a vasúttechnikai gimnáziumban, hogy a későbbi influenszer nemzeti jelképeket, köztük egy Nagy-Magyaroszág térképet hozott az osztályba. „A kiskedvence voltam.” Ez azonban még azelőtt volt, hogy Osváth tizedik osztályban coming outolt melegként.

Volt olyan, hogy buli után hétfőn még volt egy kis festék a szemem alatt. Könnyen híre megy egy iskolában, ha valaki felvállalja, hogy meleg

– emlékezett vissza. Ez az osztályfőnökéhez is eljutott. „És onnantól kezdve az én életem tulajdonképpen pokol volt” – mondta legutóbbi YouTube-videójában.

„Áh, itt az Osváth? Nyissuk ki egy kicsit az ablakot, mert elég meleg van?” – szólt be neki egyszer. Többek között ezért egy idő után el is kezdett kimaradozni az iskolából. Volt olyan, hogy a tanár egyszerűen kiküldte az óráról.

Édesanyjával való hányadtatott kapcsolatáról is mesélt, illetve azt is elmondta, hogy 14-15 évesen

Én megpróbáltam megölni magam. Anyám gyógyszereivel eléggé hazavágtam magam. Át kellett mosni a véremet, és mesterséges kómában tartottak.

Már úgy gondolja, hogy ez „a világon a leggázabb ötlet” volt, és máig kínosan érzi magát, amikor kérdezik róla. „Az, hogy eldobd magadtól az életet, semmilyen opció nem lehet” – mondta.

Felidézte a Margit hídról ugrani készülő fiatal esetét, és az autósokat, akik biztatták a fiút, hogy ugorjon le. Őket így jellemezte: „Nem lehetsz ennyire primitív szarfaszú tuskó. Egyszerűen nincs ilyen”.


A youtuber ezt a történetet annak kapcsán hozta fel, hogy a héten kiderült: azért akart meghalni a 16 éves Máté Debrecenben, mert rendszeresen megalázták és csúfolták az iskolában. Anyja szerint azért akart meghalni, mert egyik tanára és egy pedagógiai asszisztens rendszeresen megalázták, csúfolták őt az iskolában. Ezzel az esettel az RTL Híradó is foglalkozott:

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: ZSHOW time / YouTube

#Bulvár#osváth zsolt#öngyilkosság#kísérlet#tanár#osztályfőnök

Címlapról ajánljuk