Bulvár

Herceg Erika fél – az X-Faktor új mentora durva titkokról rántotta le a leplet

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 19:50

A kárpátaljai énekesnő Csobot Adélt váltja mentorként.

Lakatos Leventének mesélt fiatalkoráról és az X-Faktor új évadáról Herceg Erika, a műsor új mentora. A kárpátaljai énekesnő arról beszélt: kislányként kövér volt, és úgy érezte, nem szereti senki – írta meg a Blikk.

„Nagyon maximalista ember voltam mindig, és volt egy olyan elképzelésem, hogy véknyabb szeretnék lenni, mert akkor az emberek jobban fognak majd szeretni. Felnőtt fejjel értem már, hogy ez nem igaz. sok bántás kaptam gyermekkoromban, és ez nagyon fájt akkor, ezen dolgoznom kellett” – mondta.

Arról is beszélt, hogy akkori barátja kedvéért átesett egy mellnagyobbító műtéten, ami régi álma volt. A plasztikáról jó véleménnyel van, neki ez arra kell, hogy megőrizze a fiatalságát.

Az X-Faktorról azt mondta: az a legfontosabb számára, hogy a leendő mentoráltjai önmaguk legyenek, és éljenek a színpadon. A mentorálásra így készül:

Félek nagyon, mert ott meg kell felelni. Ez felelősség, és szeretném, hogy tényleg tudjak segíteni az embereknek jó előadóvá válni. Fontos, hogy az adott személy tisztán énekeljen, harmonizáljon a külső a belsővel, s érintsen meg az adott személy


Herceget korábban a Fókusz is bemutatta az RTL Klub nézőinek:


Az rtl.hu pedig hosszú interjút készített a mentorral, amit ezen a linken olvashatnak el.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#herceg erika#X-Faktor#lakatos levente#podcast#titok#félelem

Címlapról ajánljuk