Bulvár

Csuti megszólalt: ezért hibázott a Kulcsár Edinával közös cégük

rtl.hurtl.hu

2022. május 19. 8:04

A vállalkozást megbírságolta a Gazdasági Versenyhivatal.

Kulcsár Edina és Csuti cégét is megbírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), egy sms-játék miatt indított üggyel összefüggésben, a Blikk bírta szóra Szabó Andrást, azaz Csutit.

Ahogyan korábban megírtuk, a GVH tavaly májusban 350 milliós bírságot szabott ki egy külföldi cégre az Ask Bongo nevű mobiljáték miatt. A játék ausztrál működtetője burkolt reklámokkal, a költséget elhallgatva igyekezett emelt díjas SMS-ek küldésére bírni gyermekeket. Az ügyben megállapították három hazai influenszer-ügynökség és egy webtartalom-gyártó felelősségét is, de – együttműködésükre tekintettel – bírságolás helyett a jövőbeni jogkövetést elősegítő programokat írtak elő számukra. Amikor azonban ellenőrizték, hogy teljesítik-e az előírt kötelezettségeket, kiderült hárman késve, vagy hiányosan dokumentálva hajtották végre a hatóság programját. Ezek között a cégek között volt a válófélben lévő Kulcsár Edina és Csuti vállalkozása is.

Az üzletember a lapnak azt mondta: cégvezetőként és magánemberként is elítél mindent, ami a gyerekeket negatív színben tünteti fel, átveri őket vagy megtéveszti őket. 

Nálunk, a cégen belül történt hiba, emberi figyelmetlenségről van szó, de szó sincs tudatos átverésről vagy megtévesztésről 

– fogalmazott. Azt is hozzátette: az érintett kolléga már nem dolgozik velük.

Csuti április elején a Reggeliben azt mondta, hogy jól van, lezárt egy korszakot, és egy titokzatos új barátnőről is említést tett:


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#csuti#kulcsár edina#gvh

Címlapról ajánljuk