Bulvár

„Nagyon félelmetes volt” – Miley Cyrus bepánikolt, amikor villám csapott a repülőgépébe

rtl.hurtl.hu

2022. május 18. 18:15

Hónapokkal a drámai esemény után, az énekesnő most először beszélt róla, milyen volt megélni, hogy az őt szállító repülőnek kényszerleszállást kellett végrehajtania.

Az énekesnő már aznap reggel érezte a csontjaiban, hogy valami nincs rendben. Miley édesanyjával, és zenekarának tagjaival együtt utazott a repülőn, amikor egyszer csak egy vihar kellős közepén találták magukat, a gépük rázkódni kezdett és lecsapott egy villám. Miley annyira megijedt, hogy mindent félredobott és édesanyja mellett termett.

Anyukám ölébe kucorodtam, mert biztos voltam benne, hogy ezen a ponton már semmi haszna sem lesz a biztonsági övnek.

A pilóta végül sikeresen letette a gépet egy erdő szélén, így a fedélzeten tartózkodók közül mindenki megnyugodhatott. Az énekesnő és csapata egyébként épp egy fesztiválra tartott, és miután kikeveredtek a veszélyes helyzetből, a banda tagjai győzködték Mileyt, hogy tartsák meg a koncertet. Az énekesnő azonban nem értett egyet kollégáival: 

Mondtam nekik, hogy kizárt! Egy erdő kellős közepén voltunk egy lerobbant repülőben, ráadásul a koncert helyszínét elöntötte a víz és az egész színpad elsüllyedt.


Nyitókép: NBC/Gettyimages

Forrás: justjared.com

#Bulvár#miley cyrus#repülőgép#repülés#kényszerleszállás#vihar#villám

Címlapról ajánljuk