Bulvár

Kourtney Kardashian egy álházasság után most tényleg feleségül ment rockzenész szerelméhez

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 19:02

Kourtney Kardashian és Travis Barker, a Blink 182 dobosa hét hónap jegyben járás után örök hűséget esküdtek egymásnak.

Vasárnap óta hivatalosan is férj és feleség Kourtney Kardashian és Travis Barker. A házaspár Santa Barbarán kelt egybe családjuk és barátaik körében. A menyegzőre meglepően visszafogott öltözékben érkezett az extravaganciájáról híres sztárpár. A fekete kabrió Cadillacből Barker frakkban, hitvese pedig egy fehér miniruhában egyszerű fátyolban szállt ki, majd a pár oltár elé állt szeretteik jelenlétében. 

A pár nem most fogadott először örök hűséget egymásnak. Április elején Las Vegas egyik kis kápolnájában már kimondták a boldogító igent. A probléma azonban az volt, hogy ez a korábbi esemény inkább volt tekinthető főpróbának, ugyanis mint kiderült, a jelenlévő Elvis-imitátornak nem volt jogosultsága házasságuk hitelesítésére. 

A tavaszi eseményen egyébként sokkal lezserebbül öltözködtek, mindketten bőrdzsekit viseltek, és saját bevallásuk szerint pityókásak is voltak, lévén hajnal kettőkor, pár tequila elfogyasztása után kérték meg Elvist, adja áldását frigyükre. Talán a sors keze, hogy éppen a felruházott hatalom nélküli imitátort kérték fel, így a ténylegesen jogerős esemény már emlékezetessé válhatott számukra.

Nyitókép: A páros a május eleji Met Gálán – Fotó: Gilbert Carrasquillo/Gettyimages

#Bulvár#esküvő#házasság#kourtney kardashian#kardashian#travis barker#blink182#blink 182

Címlapról ajánljuk