Bulvár

Elképesztően cuki, ahogyan Rácz Jenő egy hónapos kislányával babázik

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 15. 16:46

Rácz-Gyuricza Dóri, az áprilisban született Kamilla mamája instasztoriban mutatta meg a Konyhafőnök séfjét, ahogy kislányukkal játszik.

Igazán meghitt apa-lánya pillanat közben láthatjuk még pár óráig Rácz Jenőt és kislányát, Kamillát. A Blikk vett észre a séf felesége, Rácz-Gyuricza Dóri Instagramjára feltöltött két rövid videót, amiken a Konyhafőnök séfje még ágyban fekve, a felhúzott combjára fektetve foglalkozik az áprilisban világra jött csecsemővel.

Az első videóhoz, amin az látható, hogy Rácz Jenő nagy odafigyeléssel fotózza kislányát, azt a nevetős kommentárt fűzte Kamilla anyukája, hogy 

nálatok is napi 1000 kép készül a babáról? 

A második videón Jenő elmélyülten játszik Kamillával, a kislány kezeit ki-be csukva. Amikor észreveszi, hogy Dóri videózza őket, meglepetten elmosolyodik, mire Dóri is elneveti magát.

A videókat Rácz-Gyuricza Dóri vasárnap délelőtt, 24 óra után eltűnő instasztoriban tette közzé, úgyhogy hétfő délelőttig lehet látni azokat.

Mint arra a Blikk emlékeztet, Kamilla áprilisban született, picivel korábban a vártnál, így nagy volt az ijedség. A jelek szerint most már minden a legnagyobb rendben van, remélhetőleg hamarosan látunk az elkészült ezer képből legalább egyet a Konyhafőnök zsűritagjának instáján.

Nyitókép: RTL/A Konyhafőnök

#Bulvár#konyhafőnök#séf#rácz-gyuricza dóri

Címlapról ajánljuk