Bulvár

Solti Ádám korábban elmondta, mit szeret feleségében: „Nincs semmije nélkülem”

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 12:19

Nem tartja magát romantikus alkatnak. Kísértés mindig van, de az egyéjszakás kalandok nem vonzották be.

Nem csitul a botrány Solti Ádám színész körül: nemrég derült ki, hogy 10 éven keresztül csalta feleségét, Solti Bernit. Titkos kapcsolatából pedig gyermek is született. A színész-énekes nem tudott tovább rejtőzködni, a volt szeretővel nagyon rossz viszonya lett, ezért mondott el mindent feleségének.

Olvasónk hívta fel figyelmünket arra a tavalyi videóra, amelyben Solti Ádám házasságáról, szerelmi életéről beszél. 

„A szerelem egy nagyon nehéz kérdés. Pont voltam egy interjún és ott a féltékenység volt a téma. És mondtam, hogy »gyerekek, én mindent tudok a féltékenységről, abszolút mindent, az összes fajával találkoztam«. A szerelem szó számomra, az én életemben és házasságomban a hovatartozást jelenti” – válaszolta arra a kérdésre, hogy mit jelent számára a szerelem szó. Arról is beszélt, hogy számára a birtoklás teljesen idegen és furcsa, de egy kapcsolaton belül is mást-mást jelenthet a feleknek a szerelem. Feleségének, Solti Berninek például a klasszikus szerelmet, amiről a verseket is írják. Ő azonban nem tartja magát romantikusnak, ezt a különbözőséget pedig nem egyszerű összeegyeztetni. Náluk ez a kihívás, azt mondja, minden nap balhéznak. „Minden nap van valami, amivel így egy kicsit zsizsgünk. Minket ez tart… Így pezseg a dolog” – fogalmazott. Elmondta: nem tudja, hogy feleségének előtte hány kapcsolata volt, a Nyerő Párosban ezen vesztek össze, őt ugyanis ez nem érdekli. 

Szóba került az is, hogyan tud ellenállni a csábításnak, például az online térben. 

Nagyon egyszerűen. Ugyanis… Ezt el se árulhatom. De már muszáj lesz. Számomra az ilyen közösségi felületek és az összes ilyen dolog, amivel kapcsolatban tudok lenni, azt én munkaképpen fogom fel

– válaszolta és arra is kitért, hogy 2010 óta gyakorlatilag nem olvas kommenteket, bár használja ezeket a felületeket. Általában a kísértéssel kapcsolatban elmondta: az mindig van. A csatorna gazdája, akivel a színművész beszélget, arra jutott, hogy manapság a korban hozzáillő nők „vadásszák a pasikat”, mire Solti Ádám megjegyezte: hol vannak ezek a nők? 

A színész elmondta: nem vonzották be az egyéjszakás kalandok. 

Az önbizalom témakörére térve Solti Ádám úgy fogalmazott: az önbizalom számára a felesége. Szerinte a mai napig megoldandó feladat, hogy alulértékeli magát értékéhez képest.

Nekem a feleségem az, aki igazán tudja az értékeimet és ő az, aki nagyon ki tud állni a család és az én érdekeimért, én sosem tudtam.

Mi az, amit szeretsz a Berniben? – hangzott el a kérdés, mire Solti Ádám így válaszolt: „Azt, ahogy szeret engem. Az jó, senki úgy nem tud, mellette jobban szeretem magam.” Szavai szerint felesége hihetetlenül szereti őt, valami olyasmit lát benne, ami nem annyira kézzelfogható. És hogy nagyjából hogyan írható le ez a dolog? 

Azt a szerelmet látja bennem, ami.. Ezt nem tudom megfogalmazni. Ez nagyon nehéz. Neki nincs semmije igazából. Mindene van és mégis nincs semmije nélkülem. 

A beszélgetést itt nézheti meg:


Hozzászólna? Látogasson el Facebook-oldalunkra!

Nyitókép: A Fókusz korábbi felvétele.

#Bulvár#solti ádám#solti berni#megcsalás

Címlapról ajánljuk