Bulvár

Fűnyíróval ment át kétéves kisfián egy apuka

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 14:23

Az amerikai férfi fűnyírás közben elveszítette a szeme elől a gyereket, és véletlenül rátolatott. 

„Tragikus baleset.” Így jellemezte az amerikai Utah államban található Hyrum város rendőrsége, hogy egy apuka áthajtott a fűnyíróval kétéves kisfián, akit ezután súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrség közlése szerint a férfi elveszítette szeme elől a kétéves kisfiút, miközben a háza körül a füvet nyírta, és véletlenül rátolatott. A mentősök perceken belül a helyszínre érkeztek, és a gyereket egy helyi kórházba szállították.

A helyi televíziók videót készítettek a pillanatról, amikor a gyereket szállító mentőautó megérkezik a kórházhoz, és egy mentős a karjában a gyerekkel berohan vele az épületbe. A leírás szerint a gyerek lába csupa vér volt. A látvány annyira megrázó volt, hogy a tévék kikockázták a fiút, hogy ne lehessen látni.

A rendőrség közlése szerint a kisfiú mindkét lábán „súlyos vágott sebek voltak”, de állapota stabil volt, és hozzátették, hogy a fűnyíró a kisfiú egyik lábát vagy lábfejét sem vágta le.

Az eset miatt a rendőrség vizsgálatot indított, hogy kizárják a gondatlanság lehetőségét. A helyi sajtónak Brooks Davis rendőrhadnagy elmondta, minden jel arra mutat, hogy „tragikus baleset” történt.

Nyitókép: KTVU

 

#Bulvár#fűnyíró#baleset#kisgyerek#apuka#egyesült államok#utah

Címlapról ajánljuk