Bulvár

Rendőrautóból árult vényköteles, ópiumtartalmú gyógyszereket egy önkéntes seriff

rtl.hurtl.hu

2022. május 5. 18:24

Közben büszkén viselte az egyenruháját.

A Polk megyei seriff hivatala közölte, hogy az egyik önkéntes tisztjüket letartóztatták, miután kiderült, hogy a férfi munka közben vényköteles gyógyszereket ad el az utcán, mindezt ráadásul a kötelék járőrautójából – írja a FOX News Tampa Bay-i kiadása.

A 69 éves David Robertset fegyver- és kábítószer-kereskedelem vádjával tartóztatták le.

A seriff hivatalától független nyomozók akadtak Roberts nyomára, akinek az autóját átkutatva megtalálták azokat a vényköteles gyógyszereket, amik az elmúlt években elárasztották az utcákat. Ilyen gyógyszer volt például az oxikodon ópiumszármazék is.

A nyomozók megtudták, hogy Roberts az elmúlt két évben havi 90 Oxikodon tablettát kapott, és darabonként 10 dollárért adta el őket.

A férfit úgy csalták csapdába, hogy egy Lake Wales-i benzinkúton találkozóra hívták, de nem vevő várta ott, hanem egy nyomozó. A díler seriffet nem a helyszínen kapták el, hanem megvárták, míg visszamegy a seriff hivatalba.

Roberts lakásán marihuánát is találtak, de állítása szerint az nem az övé, hanem az unokaöccséé.

A nyomozók több lőfegyvert is találtak a 69 éves férfi lakásán, amivel alapvetően nem volna baj, csakhogy az is kiderült, hogy Roberts elítélt bűnöző, így nem birtokolhat fegyvert. A seriff hivatala Roberts előéletéről sem tudott semmit. 

A hivatal vezetője, Grady Judd elmondta, hogy munkaerőhiánnyal küzdenek régóta, így csúszhatnak át a rostán olyan jelöltek, mint Roberts.

Judd hozzátette, hogy a drogdílerkedésen kívül Roberts-szel soha nem volt gond, nagyon szerették a munkatársai, mindig jól végezte a munkáját. 

Nyitókép: Polk megyei seriff hivatala

#Bulvár#seriff#rendőrautó#drog#kábítószer#usa#egyesült államok

Címlapról ajánljuk