Bulvár

Fördős Zé félrekacsintgat? Barátnője kommentben reagált

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 16:23

A műsorvezető sosem fogja vissza magát, ha csinos versenyzők lépnek a konyhába. Ez A Konyhafőnök legújabb évadában sincs másképp, most viszont valami megváltozott: párja, Sári is elmondta a véleményét.

Alig indult el A Konyhafőnök kilencedik évada, Zének máris szembesülnie kellett a csúnya valósággal: barátnője szakítani fog vele. Legalábbis ez a jövője az egyik versenyzőjelölt – egy jósnő – szerint:

Az van, hogy már elmúltak az érzései irántad.

A műsorvezető teljesen kiborult: mégis miért hagyná el őt Sári?! Barátainak természetesen már ott lapult a zsebükben a válasz: lassan itt lenne az ideje, hogy Zé megkérje a lány kezét. Ezt az áldozat hamar tudomásul vette, és később beismerte, hogy régóta ott van már a pakliban a lánykérés:

Én ezt ígérgetem már egy ideje…

Miközben a kártyák a legrosszabbat sejtették Zé szerelmi életéről, egy jósgömb már egészen mást mutatott. Ez a hír ráadásul annyira megnyugtatta a sárga csapat kapitányát, hogy azonnal a jelentkező nyakába borult:


Ezen a ponton mindenki megnyugodhatott, de leginkább Zé. 

A műsorvezető azonban nem számított rá, hogy a Love Island egykori játékosa is belibben a stúdióba, ráadásul egy erősen dekoltált, kihívó ruhában. A látványtól a zsűrinek azonnal a tarkójáig szaladt a szemöldöke.

Miközben Rácz Jenő teljesen zavarba jött, és elutasította, hogy így zsűrizzen, Zé egyáltalán nem szégyenlősködött: amint a helyzet úgy kívánta, odapattant Kitty mellé a pultba.


A kérdés ezen a ponton merült fel: vajon mit szól ehhez barátnője, Sári?

A válaszra nem kellett sokáig várnunk, hiszen Sári a gasztroreality hivatalos Instagram-oldalán, komment formájában szólt hozzá a témához:

😂🥰 Hajrá Kitti!

A hozzászólás nagy sikert aratott a rajongók körében, és persze volt még valaki, akinek nagyon bejött a vicces riposzt: Fördős Zé.

A Konyhafőnök legújabb évada még rengeteg izgalmas sztorit tartogat. Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, akkor nézd meg a gasztroreality legújabb részeit minden este 20:00-kor az RTL Klubon!

 

#Bulvár#megcsalás#fördős zé#csajozás#Love Island#mekis kitty#A Konyhafőnök#barátnő#eljegyzés#szakítás

Címlapról ajánljuk