Bulvár

Pornósztárként lett milliomos az ausztrál autóversenyzőnő

rtl.hurtl.hu

2022. május 2. 10:12

A versenyzéssel alig keresett valamit. Kipróbálta az OnlyFans oldalát, és heteken belül tudta, hogy ez a jövője. 

Az ausztrál Renee Gracie a férfiak terepének tartott autóversenyzéssel szerezett magának hírnevet, de elég pénzt már nem tudott keresni vele. A 27 éves nő a Page Six amerikai bulvárlapnak elmondta, öt éven át alig jött be valamennyi pénz, miközben folyamatosan szponzorok után kellett kajtatnia, és óriási költségei – mint például a biztosítás – voltak annak, hogy bent maradhasson a sportban.

Renee Gracie egy 2016-os versenyen, az ausztriai Bathrustban. Fotó: Daniel Kalisz/Getty Images

Miután otthagyta az autóversenyzés, szerinte a nők számára „toxikus” világát, egy barátja javasolta, hogy próbálja ki az erotikus OnlyFans oldalát, ahol előfizetésért cserébe lehet megnézni a tartalomkészítők fotóit és videóit.

Eleinte nem tudtam, hogy elég magabiztos vagyok-e ehhez, de aztán megnéztem, és arra gondoltam, hogy picit már ezt csinálom amúgyis az Instagram-oldalamon.


A nő oldala azonnali siker volt – írta a Page Six. Gracie a lapnak elmondta, hogy az első 24 órában 24 ezer dollárt keresett, a következő hónapban már 70-80 ezer dollárt, és mostanra már több száezezer dollárt fizetnek neki havonta az erotikus fotókért és videókért. A mostanra már milliomossá vált Gracie hozzátette:

Két év után már mindent megmutatok.

A 27 éves nő elmondta, hogy a szexvideókkal és erotikus fotókkal megkeresett millióira az üzletemberként dolgozó édesapja ügyel, hozzátéve, hogy „én csak arra koncentrálok, amit csinálok”.


Az egykori autóversenyző az őt pornósztárként jellemző lapnak elmondta, nem bánja, ha a sajtó rendszeresen pornósztárnak hívja, de ő nem tekinti magát annak. Hozzátette, elképzelhető, hogy visszatér az autóversenyzés világába, de nem mint pilóta, hanem esetleg más női versenyző mentoraként.

Nyitókép: Renee Gracie autogramokat osztogat egy 2016-os versenyen, az ausztriai Bathrustban. Fotó: Robert Cianflone/Getty Images

#Bulvár#renee gracie#autóverseny#autóversenyző#onlyfans

Címlapról ajánljuk