Bulvár

Videó van arról, ahogy A$AP Rocky rálő egy emberre

rtl.hurtl.hu

2022. május 1. 8:53

Rihanna barátját április közepén vették őrizetbe a lövöldözés miatt. 

A TMZ című amerikai bulvárlap értesülései szerint a Los Angelesi rendőrségnek videója van A$AP Rocky lövöldözéséről. A rappert április közepén vette őrizetbe a kaliforniai város rendőrségre.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Rocky éppen Barbadosról tért vissza a nyaralásból várandós barátnőjével, Rihannával, amikor őrizetbe vették. Szemtanúk szerint magángéppel érkeztek a reptérre, és a terminálban bilincselték meg.

A letartóztatást közelről láthatta Egri Péter énekes, a Mystery Gang frontembere, aki akkor épp Los Angelesben tartózkodott. Egri az rtl.hu-nak elmondta:

Érdekes volt még, hogy egy nagyon kedves, érett női hang figyelmeztette a környéket hangosbemondón az akcióról. Fent közben folyamatosan helikopter körözött.

A TMZ információi szerint a rappernél tartott házkutatás közben a rendőrök több fegyvert is találtak, de azok közül egyik sem egyezett meg a lövöldözésben használt fegyverrel. A lap információi szerint a fegyverek mindegyikét legálisan tartotta a rapper, és a rendőrök egyiket sem foglalták le.

A férfi ellen halálos fegyverrel végrehajtott testi sértés vádjával indítottak eljárást, miután a lövöldözés áldozata a kezén megsebesült. A ügyészség a TMZ információi szerint még nem döntött arról, hogy vádat emelnek-e a rapper ellen.

Nyitókép: Rihanna és A$AP Rocky a 2019-es londoni The Fashion Awards díjátadón. Fotó: Jeff Spicer/BFC/Getty Images

#Bulvár#asap rocky#rihanna#lövöldözés#letartóztatás#los angeles#rendőrség#Videó#fegyver

Címlapról ajánljuk