Bulvár

A Mystery Gang frontembere a helyszínen volt, amikor a rendőrség megrohamozta Rihanna és ASAP Rocky otthonát

rtl.hurtl.hu

2022. április 21. 10:08

A Hollywoodban tartózkodó énekes nemcsak posztolt, de be is számolt nekünk az akcióról.

Mint arról mi is beszámoltunk, letartóztatták ASAP Rocky-t egy 2021-es lövöldözés ügyében. A rapper Barbadosról tért vissza a nyaralásból várandós barátnőjével, Rihannával, amikor őrizetbe vették. Szemtanúk szerint magángéppel érkeztek a reptérre, és a terminálban bilincselték meg.

Egri Péter énekes, a Mystery Gang frontembere épp Los Angelesben tartózkodik, szerda reggel pedig arra ébredt, hogy látványos rendőrségi akció zajlik ASAP Rocky és Rihanna otthonánál.

Aztaaa!!! Ma reggel North Hollywoodban, ami egy nagyon jó környék Los Angelesben, arra ébredtem, hogy a közvetlen mellettem lévő villánál - ami az ismert pop énekesnő Rihanna és rapper palija ASAP Rocky otthona, rendőrségi akció zajlik nagyon keményen! Környéket lezárták, mindenhol paparazzo-k, média, rendőrök… A világsajtóban több helyen feltűnhetek, mint hüledező “szomszéd”, aki szintén a zeneiparban érdekelt. Mik vannak…

– posztolta a Facebookon az énekes, akit sikerült elérnünk.


Egri az rtl.hu-nak azt írta, az akció már lezárult, szabad az utca újra, rendőrség és újságírók vannak és néhány rajongó is.

Érdekes volt még, hogy egy nagyon kedves, érett női hang figyelmeztetette a környéket hangosbemondón az akcióról. Fent közben folyamatosan helikopter körözött, a képen látható osztagból volt 4-5!

– írta Egri, aki azért tartózkodik Los Angelesben, mert koncertjei vannak, játszott a Viva Las Vegas fesztiválon, a héten pedig Los Angelesben lép fel amerikai zenészek kíséretében.

„Nagy sikereink vannak mostanában idekint! De aztán jövök haza” – tette hozzá zárszóként.

Nyitókép: Egri Péter és a Mystery Gang / Facebook

#Bulvár#egri péter#mystery gang#rihanna#rocky asap#rendőrség#los angeles

Címlapról ajánljuk