Bulvár

Otthagyta a marihuánával megtömött autóját, miután kifogyott a benzin

Dévai LászlóDévai László

2022. április 20. 10:10

Több mint 100 kilogramm fű volt az autóban.

Egy tennessee-i nő, kénytelen volt egy híd tetején elhagyni a járművét, miután kifogyott a benzin az autóból. A nő elindult, hogy üzemanyagot szerezzen, de az elhagyott járműre figyelmesek lettek a rendőrök, akik átvizsgálták az utasteret – írja a New York Post.

A memphisi rendőrség tájékoztatása szerint az 54 éves Catherine Mardesich autójában több mint 103 kilogramm marihuánát találtak, ezért rögtön letartóztatták.

A Tennessee Közlekedési Minisztérium és az Arkansas Állami Rendőrség munkatársai megkezdték Mardesich autójának elvontatását, mikor pont visszaért a helyszínre. A nő ideges volt és felszólította a rendőröket és a vontatókat, hogy csak kifogyott a benzin, azért hagyta magára a gépjárművet. A rendőrök elmondták, hogy az autót nyilvántartásba kell venni és majd csak a telephelyről viheti el.

Mardesich beleegyezett, de azt megtiltotta, hogy a hatóságok átkutassák az autót.

A járőröknek alighanem ez lett gyanús, így átkutatták az autót, aminek az utasterében több mint egy mázsa marihuánát találtak. Catherine Mardesich előzetes letartóztatásba került, rabosításra egy Tennessee állambeli börtönbe vitték.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

 

#Bulvár#marihuána#benzin#üzemanyag#drog#usa#egyesült államok

Címlapról ajánljuk