Bulvár

Eljegyezték a Love Island szépségkirálynőjét

rtl.hurtl.hu

2022. április 19. 17:26

Szarvas Andrea igent mondott párjának, aki Horvátországban tette fel neki a nagy kérdést. Most kiderül, hogyan talált rá a Love Island párkeresője az igaz szerelemre.

A 21 éves Andi bombaként robbant be az RTL Klub párkereső valóságshow-jába – féltékennyé téve a lányokat –, a srácok ugyanis az első pillanattól kezdve odáig voltak tőle.

Nézd meg Andi bemutatkozó kisfilmjét!


Andi az első párválasztáson Erik oldalán kötött ki, akivel filmbe illően romantikusan indult kapcsolatuk. A lány azonban néhány nap után besokallt, ráadásul a zöld szemű szörny is felütötte a fejét kapcsolatukban.

Túl sokat vagyunk együtt, hagyjuk kibontakozni a másikat. Pont egy olyan lány vagyok, aki mindig véget vetett a kapcsolatainak, mert sok volt valami.


Andi és Erik ezután egyre inkább eltávolodtak egymástól, és végül hivatalosan is bejelentették szakításukat, ami kapóra jött egy másik párkeresőnek. Rajmi és a lány között ugyanis érezhetően izzott a levegő, ami idővel egy csókban teljesedett ki. Az újdonsült pár a végsőkig kitartott egymás mellett, és még Andi anyukájának sokkoló üzenete, valamint Karola váratlan felbukkanása sem tudta szétválasztani őket. Az edzőként dolgozó sráccal egészen a fináléig meneteltek, a műsort követően azonban csak rövid ideig alkottak egy párt.

Íme a fináléban negyedik helyezést szerző páros, Rajmi és Andi love storyja egy videóban:


Azóta a 2018-as Miss World Hungary címet elnyerő szépségkirálynőre rátalált az igaz szerelem, és jelenlegi párja – akivel már két éve együtt vannak – néhány napja megkérte a kezét horvátországi kiruccanásukon.

 

IGEN, boldogan!!🥺❤️😍💍

 – írta Andi az örömhírt bejelentő kép alá, amin látszik újdonsült vőlegényétől kapott óriási gyémántgyűrűje is.

A lány, aki A Konyhafőnök VIP-ben is megmérettette magát, egy nappal később egy közös képet is megosztott szerelmével, hogy megköszönjék a sok gratulációt, így azt is megtudhattuk, hogy ki rabolta el a szívét. De vajon mit szólt mindehhez Andi édesapja?

Apukám szavai: Megkönnyeztem. Apa pici lánya már nem is olyan pici, el kell fogadnom.(Mindig a kicsi picike lányod maradok apa❤️😁)

– árulta el a Love Island sztárja.


A szépségkirálynő megtalálta azt, akit már a Love Islandben is keresett: egy őszinte, megbízható férfit, akivel átélheti azokat a kalandokat és kihívásokat, amire mindig is vágyott.

Tavaly szeptemberben így nyilatkozott kapcsolatukról Andi:

Tudod mit érzek?! Együtt szárnyalunk!!! Te vagy a legnagyobb motivációm ❤️ Nélküled nem érezném most ezt a határtalan boldogságot! 🥺 Te vagy az, aki mindig mellettem van, biztat, támogat és feltétel nélkül szeret. Mindent köszönök! ❤️ Büszke vagyok magunkra! 😬

#Bulvár#szarvas andrea#szarvas andi#Love Island#eljegyzés#lánykérés#gyűrű

Címlapról ajánljuk