Bulvár

A főbérlő megduplázta a modell albérleti díját, mert kiderült, mennyit keres az interneten

rtl.hurtl.hu

2022. április 18. 18:40

Alaposan megugrott a keresete, maradjunk annyiban.

Romi Chase Miamiban él, és az elmúlt időszakban igencsak felpörgött az OnlyFans-oldala. Ez az a platform, ahol extra, sokszor felnőtt, pornográf tartalmakért lehet fizetni a tartalomgyártóknak – írja a LadBible.

A 29 éves nő az első évben több mint egymillió dollárt keresett.

A lány szerencsétlenségére a főbérlő értesült arról, hogy eléggé megnövekedett a fizetése az elmúlt egy évben, ezért megduplázta a Chase albérleti díját. A férfi 2300 dollárról 4800 dollárra emelte a díjat.

Egy nap átjött hozzám és csak annyit mondott, hogy megtalált az Instagramon.

– emlékezett vissza a modell.

A nő azt mondta, érezte a férfin, hogy megveti és hogy úgy kezeli, mint aki nem tisztességes munkával keresi a kenyerét. Chase szerint rendesen fizeti az adót és minden határidőt betart, nem érti, mi a gond azzal, hogy így keres pénzt.

Akárhogy is, a lánnyal közölték: 60 napon belül fizesse ki a megemelt díjat, vagy hagyja el a lakást.

A lány szerint bár hiába keresett sokat tavaly, jelenleg nem fizetnek annyian extra erotikus szolgáltatásokért, így az ő bevételei is elmaradnak a korábbiaktól. Felkeresett egy ügyvédet, hogy megtudja, a főbérlő emelhet-e árat, de nem kapott jó híreket: Florida államban ugyanis nincs olyan szabályozás, ami megtiltaná a hirtelen emeléseket.

Romi Chase megpróbálta meggyőzni a főbérlőt, hogy legyen rá tekintettel, de véleménye szerint a férfit nem érdekelték az érvek, csak azt hajtogatta, hogy fizesse ki az extra pénzt vagy költözzön el.

A lány végül úgy döntött, hogy elköltözik az albérletből, mert nem hagyja hogy másik ugráltassák. Romi Chase azóta Las Vegasban él és állítása szerint az új lakását sokkal jobban élvezi, mert az nagyobb, van medencéje és több vendégszobája is.

Nyitókép: @romi_chase / Twitter

#Bulvár#romi chase#onlyfans#albérlet#főbérlő

Címlapról ajánljuk