Bulvár

Félrelépő barátja kocsijában végezte el nagydolgát egy nő, történetét százezrek látták

rtl.hurtl.hu

2022. április 12. 12:45

A székelés után a férfi egyik régi, az autóban tárolt ingébe törölte meg, amit kellett.

Nem mindennapi esetről számolt be a TikTokon a 32 éves Tia Weathers a New York Post beszámolója szerint. A sminkesként dolgozó nő azzal szembesült, hogy barátja máshol keresi a boldogságot, félrelépése pedig egyértelműen lelepleződött, amikor Tia Weathers meglátta a férfi autóját szeretője háza előtt.

„Ha nagyon ideges vagyok, akkor ki kell mennem a mosdóba” – mondta az Indiana állambeli South Bendben élő Weathers a Kennedy News Media-nak. A lap azért kereste meg a nőt, mert a videómegosztón elképesztő nézettséget ért el történetével, videóit már több, mint 800 ezren látták.

Az első, laza, sminkes videónak tűnő beszámolóban Weathers azt mondja: a több, mint 10 éve történt lebuktatásnál nem volt nála semmi, amivel kárt tehetett volna az autóban, viszont szavai szerint vele volt bátorsága. Kinyitotta az autó ajtaját és elvégezte nagy dolgát az autó első ülésére. Hozzátette: igyekezett gyorsan a dolog végére érni, mert félt, hogy meglátják.


A lapnak arról is beszélt, hogy amikor először megsejtette, hogy kedvese hűtlen lehet hozzá, nem gondolt bosszúra. A férfit egyébként nárcisztikusként jellemezte. 

A székletes incidens idején nagyjából egy éve voltak együtt, a férfi korábban nem bukott le, hűtlenségét furcsa viselkedése – telefonja rejtegetése, a késői kimaradások, illetve elérhetetlensége – árulta el. A nő a gyanús jelek után átnézte a férfi telefonját, amiben megtalálta az egyértelmű bizonyítékot. 

Láttam a másik lány házát a telefonján – így tudtam, hova kell mennem

 – magyarázta. „Nagyon ideges voltam, amikor átmentem ehhez a lányhoz. Azért mentem oda, hogy a szemükbe nézzek” – tette hozzá. Azonban hiába dörömbölt az ajtón, sem párja, sem annak szeretője nem nyitott ajtót. 

Eszembe jutott, hogy beszállok a kocsiba. Nem kellett semmit sem erőltetnem; egyszerűen megtörtént

 – vallotta be Weathers Kennedy News Media-nak. „Nem gondolkodtam tisztán. Amikor nagyon szorongok, vagy valami heves dolog kellős közepén vagyok, nem gondolkodom tisztán. Fiatal voltam és buta."

A székelés után a férfi egyik régi, az autóban tárolt ingébe törölte meg, amit kellett és hazament. A férfit letiltotta telefonján, azonban mielőtt teljesen felégette volna maga mögött a hidat, még egy üzenetet is küldött neki, nagyjából arról, hogy szarrá tette az életét, most szarban ülve utazhat haza. 

A férfi állítólag egy óra múlva már a nő lakása előtt volt és próbált bocsánatot kérni, azonban a nő nem engedte be. Később le tudtak ülni beszélni, ekkor kiderült, hogy a férfi nem volt boldog az incidenstől, határozottan ideges volt, de Weatherst ez nem hatotta meg. Ma, tíz évvel később barátok, a férfi is látta a TikTok-videót és állítólag tetszett neki.

Nyitókép: Getty Images

 

 

#Bulvár#megcsalás#bosszú#széklet

Címlapról ajánljuk