Bulvár

Ben Affleck eljegyezte Jennifer Lopezt

rtl.hurtl.hu

2022. április 9. 8:19

Ezt maga a színésznő jelentette be rajongóinak. 

Jennifer Lopez péntek este megerősítette az egy napja felröppent pletykát, hogy eljegyezték egymást Ben Affleckkel. Az 52 éves színésznő a weboldalán jelentette be a hírt, a rajongóinak küldött videóban, amiben megmutatta eljegyzési gyűrűjét is.

Az eljegyzés lehetősége azután merült fel, hogy egy nappal korábban egy hatalmas gyémángyűrűt lehetett látni a színésznő kezén, egy Lopezről készült fényképen. A Page Six amerikai bulvárlapnak bennfentesek azt mondták, nem lepné meg őket, ha kiderülne, hogy Affleck megkérte Lopez kezét.

A pár 2021 májusában jött össze, 17 évvel azután, hogy szakítottak.

A két színész először a Gengszter románc című film forgatásán került közelebb egymáshoz 2001 decemberében, majd felvállalták a kapcsolatukat, ami egy eljegyzésben teljesedett ki. 2003-ban tartották volna esküvőjüket, azonban néhány nappal a menyegző előtt lefújták azt, 2004 januárjában pedig felbontották a jegyességet is.

Ezután mindketten megházasodtak: Affleck Jennifer Gardner színésznővel, Lopez pedig Marc Anthony énekessel, de mindkettőjük kapcsolata válással ért véget.

Miután újra összejöttek, Ben Affleck így nyilatkozott a szerelmükről:

Nagyon szerencsés vagyok, hogy az életemben megadatott a második esély. Tudom, hogy sok ember még az első esélyt sem kapja meg. Az élet nehéz, és mindig hibázunk. De remélhetőleg tanulunk a hibáinkból.


Nyitókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez a „Vegyél el” című romantikus vígjáték Los Angeles-i bemutatóján, 2022 február 8-án. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

 

#Bulvár#ben affleck#jennifer lopez#eljegyzés#házasság

Címlapról ajánljuk