Bulvár

Eljegyezték Avril Lavigne-t

rtl.hurtl.hu

2022. április 8. 10:49

A popsztár kezét Párizsban kérte meg Mod Sun.

Egy év után Avril Lavigne és Mod Sun hivatalosan is jegyben járnak. A 35 éves zenész Instagramon osztotta meg a jó hírt követőivel egy fotógaléria és néhány videó kíséretében. Mod a következő sorokat fűzte a lánykérésről készült képekhez:

Már akkor tudtam, hogy te vagy az igazi, amikor először találkoztunk. Örökké együtt, amíg a napjaink véget nem érnek. Volt egy álmom, hogy Párizsban kérem meg a kezed. Elővettem a gyűrűt, és megkérdeztem, hogy viselnéd-e. Az egyik térdemre ereszkedtem, miközben a szemedbe néztem. Túl gyönyörű vagy ahhoz, hogy szavakkal leírjam. Megragadtam a kezed és vettem egy nagy levegőt… Azt kérdeztem: hozzám jössz feleségül? és ő azt válaszolta: igen.

Szeretlek, Avril.


Mod Sun, igazi nevén Derek Ryan Smith, március 27-én tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek egy óriási, szív alakú gyémánt gyűrű és egy hatalmas csokor vörösrózsa kíséretében. A gyűrűn a következő gravírozás olvasható: „Szia, ikon!” – ez volt ugyanis az első mondat, amit megismerkedésükkor váltottak egymással, valamint a Mod + Avril nevek is helyet kaptak az ékszeren.

Az énekesnő így posztolt az eljegyzésről:

„Oui! Je t’aime pour toujours” azaz „Igen! Örökké szeretlek!”

A People magazinnak később elmondta, „ez volt a legtökéletesebb, legromantikusabb eljegyzés, amit csak el tudott képzelni”. Majd a részletekbe is beavatta az olvasókat:

Párizsban hajókáztunk a Szajna folyón. Volt hegedűs, pezsgő és rózsák. Úgy éreztem, mintha megállt volna az idő, és csak ketten lennénk a pillanatban.


Lavigne eddig kétszer volt férjnél: 2006 és 2010 között Deryck Whibleyvel, 2013 és 2015 között pedig Chad Kroegerrel kötötte össze az életét. Mod még nem volt nős. 2019-ben felröppent a pletyka, hogy Bella Thorne-nal titokban megtartották az esküvőt, azonban ezt végül nem erősítették meg hivatalosan.

Nyitókép: Jeff Kravitz / FilmMagic

#Bulvár#avril lavigne#eljegyzés#gyűrű#lánykérés

Címlapról ajánljuk