Bulvár

Nem maszturbált, csak a traktorokat nézte, állítja az elítélt férfi

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 8:47

Jobban meg szerette volna nézni a munkavégzést.

Csak a traktorokat, illetve a mezőgazdasági munkát végző gépeket nézte autójából, állítja az az ír férfi, akit az Irish Examiner cikke szerint a bíróság elítélt, mivel tevékenységét egy arra sétáló nő előtt végezte. 

A bíró szerint a bizonyítékok értékelése után szexuális jellegű magatartás vétsége miatt ítélte el a férfit, mivel az valószínűleg félelmet, szorongást vagy riadalmat keltett egy másik személyben.

Az elítélt férfi azt mondta: azért parkolta le autóját Carrigaline mellett, hogy megnézze a szántóföldeken dolgozó gépeket, mindössze fél percre állt meg. Elmondása szerint a nő mögé lépett, az ablakon bekiabált és azt mondta:

Hé!

Majd a nő lefotózta autóját és leállított egy elhaladó autót, amiből egy férfi szállt ki. Ezután a férfi elhajtott, mert kényelmetlenül érezte magát és otthon elmondta feleségének, hogy mi történt. Védőügyvédje szerint van egyfajta megszállottsága a gépek iránt. 

A nő azonban másképpen mesélte el a történteket, szerinte a férfi kocsival követhette őt, miközben sétálni indult. Amikor látta, hogy a férfi leparkol, az autó mellé ment és látta, hogy vezetője önkielégítést végez. A nő szerint le volt tolva a férfi nadrágja, aki ezt azonban határozottan cáfolta az eljárásban és azt mondta: álmában sem tenne ilyet.

A kiszabott büntetést május elején hirdetik ki. 

Nyitókép: Nicolas Armer / picture alliance / Getty Images

#Bulvár#maszturbáció#mezőgazdaság#traktor

Címlapról ajánljuk