Bulvár

Így néz ki smink nélkül, zuhanyzás után az 52 éves Jennifer Lopez

rtl.hurtl.hu

2022. április 7. 14:35

Az énekesnő Instagramon mutatta meg természetes szépségét. A nemrég megjelent videóban reggeli arcápolási rutinját osztotta meg követőivel a makulátlan bőrű híresség.

Ahogy láthatjátok, nincs rajtam smink. Most össze kellene rakjam magam

– kezdte a videót Jennifer Lopez.

Az énekesnő először szérummal feszesítette a bőrét, majd miután az megszáradt, fényvédő krémet vitt fel az arcára.

Nincs semmilyen speciális lámpám, csak a reggeli fény világítja meg az arcomat. Nem használok filtert sem, ez a valós énem

– mondta J.Lo, aki szerint az egyetlen titok a szépségápolásban a rendszeres fényvédelem. Az énekesnő már gyermekkora óta használ napvédő krémet, hogy megóvja bőrét a káros UV-sugaraktól.

Végül szemkörnyékápolót kent fel a szemei alá és a homlokára, ezzel befejezve a reggeli rutint.

 

Néhány hónapja az énekesnő és Ben Affleck újraéledt románcától volt hangos a sajtó. A két színész először a Gengszter románc című film forgatásán került közelebb egymáshoz 2001 decemberében, majd felvállalták a kapcsolatukat, ami egy eljegyzésben teljesedett ki. 2003-ban tartották volna esküvőjüket, azonban néhány nappal a menyegző előtt lefújták azt, 2004 januárjában pedig felbontották a jegyességet is. Mindenkit meglepett a hír, amikor 2021 elején Bennifer ismét együtt mutatkozott, és bevallották, hogy adtak egy második esélyt évekkel ezelőtt véget ért kapcsolatuknak. Akkor így nyilatkozott Ben Affleck a szerelmükről:

Nagyon szerencsés vagyok, hogy az életemben megadatott a második esély. Tudom, hogy sok ember még az első esélyt sem kapja meg. Az élet nehéz, és mindig hibázunk. De remélhetőleg tanulunk a hibáinkból.

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Gengszter románc című filmben

Fotók: Sajtóklub

Forrás: eonline.com

#Bulvár#jennifer lopez#smink nélkül#ben affleck

Címlapról ajánljuk