Bulvár

Kiszel Tünde Osváth Zsoltnak: Nem a pénz motivált, hogy a Tutti-Frutti műsorban szerepeljek

rtl.hurtl.hu

2022. április 6. 18:17

Szerinte a közönség a botrányt várja el tőle, de hosszú távon pozitívan csalódnak benne.

Kiszel Tünde volt a vendég Osváth Zsolt 1kanapén című műsorában, amelyben többek közt azt próbálták megfejteni, hogyan vált botrányhőssé, miközben a hétköznapokban teljesen más életet él.

Azt mondta, nem mindig játszik szerepet, csak amikor elvárják tőle, a közönség ugyanis nem arra kíváncsi, ha szépen, kedvesen beszélget, hanem a konfliktusra. Ez viszont megéri, mert olyanok is megismerik, akikhez egyébként nem jutott volna el, és hosszú távon pozitívan csalódnak benne. Elárulta: sokan mondják neki, hogy személyesen teljesen másmilyen Kiszel Tündét ismertek meg, mint a médiából.

Kiszel Tünde édesapja a csecsemőgyógyászat megkerülhetetlen alakja, aki sokat tett a csecsemőhalálozás visszaszorításáért, édesanyja pedagógus volt, nővére fül-orr-gégész. A családja, mint mondta, támogatta, de féltette is. Amikor a német RTL Tutti-Frutti című műsorában szerepelt, elmondása szerint nem a pénz motiválta, hanem a kihívás, hogy fiatalon bemutatkozhatott külföldön, és az, hogy sok lány közül választották ki. A műsor után még hívták fotózásokra, de utána hazajött, mert honvágya volt. A családja arra intette, hogy vigyázzon magára, és csak olyat vállaljon, ami az erkölcseivel egyezik – ezt pedig megfogadta.

Szeretek tükörbe nézni, és otthon elég sok tükröm van

– mondta.

Beszélt arról is, hogy soha nem akart beperelni újságokat, ha valótlanságokat írtak, mindig abban bízott, hogy legközelebb nem így bánnak vele. Volt, aki ezzel visszaélt: a valótlanság után írt róla egy „jó cikket”, azután megint egy „rosszat”. Az is előfordult, hogy valakit a bizalmába fogadott, és amit elmondott neki egy magánbeszélgetésben, az később megjelent. A műsorvezető kérdésére, hogy nem naiv-e, Kiszel Tünde azt felelte:

Inkább jóhiszemű, mindenkiben a jót látom.

#Bulvár#kiszel tünde#osváth zsolt

Címlapról ajánljuk