Bulvár

Aurelio barátnője először beszélt arról, hogyan viseli párja a börtönt

rtl.hurtl.hu

2022. március 26. 9:37

Három kapcsolattartót jelölt meg; édesanyját Pumped Gabót és barátnőjét, Editet.

„Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak” – nyilatkozta a Borsnak Edit, a börtönbüntetését töltő Aurelio barátnője.

Korábban olyan hírek keringtek a Valóvilág egykori győzteséről, hogy rossz állapotban van, több mint 10 kilót fogyott és – miután kábítószerrel kapcsolatos ügy miatt is ül – naponta átvizsgálják a végbelét. Barátnője szerint ezek közül egyik állítás sem igaz.

Nekem a sors most ezt a küldetést szánta  

– mondta korábban Aurelio. „Bemegyek a börtönbe, megírom az önéletrajzi könyvemet és ki fogom használni az elkövetkezendő három és fél évet arra, hogy jobb legyek. Ezek nem részegen kitalált történetek. Le akarom írni, hogyan jutottam a pokolból a mennybe és onnan vissza a pokolba. Remélem, hogy innen újra a mennybe mehetek” – nyilatkozta februárban a Borsnak a villasztár, aki három kapcsolattartót jelölt meg; édesanyját Pumped Gabót és barátnőjét, Editet.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#aurelio#börtön#cella

Címlapról ajánljuk