Bulvár

Nagy Feró: Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!

rtl.hurtl.hu

2022. március 23. 19:15

Orbán Viktorhoz és a Fideszhez való viszonyáról kérdezték a közismerten kormánypárti zenészt. Szerinte az nem lopás, ha Mészáros Lőrincet bízzák meg egy építkezéssel.

Interjút adott a ZSHOWtime-nak Nagy Feró, akit többek között Orbán Viktorhoz és a Fideszhez való viszonyáról faggattak. A közismerten kormánypárti elkötelezettségű zenész azt mondta, nincs közelebbi viszonyban a miniszterelnökkel, nem szokták egymást felhívni, de nagyon szereti őt. Úgy gondolja, ha nagyon akarna vele beszélni, akkor, ha nem is azonnal, de végül tudna vele beszélni.

Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó

– mondta az Orbán-kormány teljesítményének értékelése kapcsán. 

Nagy Feró úgy vélte, ha egyszer egy nép megbíz egy kormányt kétharmados többséggel, akkor megbízza azzal is, hogy azt a pénzt amit beszednek, azt hogyan ossza el, ez „az ő dolga”.

Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja

– tette hozzá.

A zenész szerint a Fidesz nem lop. „Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal” – fogalmazott. 

Arra a kérdésre, hogyan látná magát, ha a fiatalabb énje szemlélné most őt, Nagy Feró többek között felemlegette, hogy politikai elfogultsága miatt sokan seggnyalónak nevezik.

Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!

– mondta a zenész.


Nyitókép: Youtube

#Bulvár#nagy feró#orbán viktor#mészáros lőrinc#fidesz

Címlapról ajánljuk