Bulvár

A TikTokon dicsekedett az influenszer, hogy tönkrevágta a Tesláját, nem is akárhogyan

rtl.hurtl.hu

2022. március 22. 15:42

És még két másik kocsit is. 11 milliós nézettséget ért el.

„Épp összetörtem az új Teslámat” – dicsekedett a TikTokon Dominykas Zeglaitis, a Durte Dom néven ismert influenszer, a kiposztolt videóban pedig maga a tett is látható: egy meredek Los Angeles-i domboldalról gyakorlatilag lerepülő Tesla, amely két másik járműbe ütközik.


A 2,7 millió TikTok követővel rendelkező Zeglaitis büszkén magára vállalta az illegális kaszkadőrmutatványt, az influenszerközösség más tagjai szerint azonban Zeglaitis még csak a közelben sem tartózkodott – írja a NBC News.

A Los Angeles-i rendőrség 1000 dollárt ajánlott a nyomravezetőnek, ám annyi bejelentés érkezett, hogy később arra kérték mindazokat, akik Zeglaitist jelentenék, hogy inkább ne telefonáljanak.

Zeglaitis állítólagos autós mutatványát időközben eltávolították a TikTokról. A videó ekkor 11 milliós megtekintésnél tartott.

Egy másik videóban Zeglaitis azt állítja, hogy ittasan vezetett, és a Los Angeles-i rendőrségnek is üzent: „Az LAPD-nek nem tetszett a mutatványom” – jelentette ki egy videóban, az N.W.A. F--- Tha Police című száma kíséretében.

 

#Bulvár#tesla#tiktok#influenszer

Címlapról ajánljuk