Bulvár

Kulcsár Edina a támadóiról: Befékeztek előttem, odaszóltak a boltban

rtl.hurtl.hu

2022. március 11. 14:51

Sokszor kiborul, ilyenkor G.w.M. próbálja nyugtatni.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti hosszú időn át próbálták megmenteni házasságukat, mígnem január 14-én egy Instagram-bejegyzésben tudatták a nagyvilággal: különváltak az útjaik. Mindössze három nappal később a szépségkirálynő már örömmel újságolta, hogy rátalált a boldogság.

„Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik! (…) Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A szerelemmel!” – írta akkor Edina.

A bántások csak erősebbé tették a kapcsolatukat

Úgy tartják, minden csoda csak három napig tart, ám Edináék még hetek múltán is kapják a bántást és a kritikát – a kommentelők minden udvariasságot mellőzve támadják őket. A kétgyerekes anyuka a Budapest Eye online adásában árulta el: sokszor elsírja magát, viszont szerelme, G.w.M, azaz Varga Márk óriási támasz, sokat segít neki ebben a nehéz időszakban.

„Hogy lehet túlélni? Jó kérdés… Kell a megfelelő társ hozzá, egyszerűen ennyi. Ha nem lenne a Márk, nem tudom, hol lennék. Őt az érinti rosszul, ha engem valami rosszul érint. (...) Amikor kiborultam – mert azért ilyenre is volt példa –, akkor ő ott ült mellettem, fogta a kezemet. Beszélt hozzám nagyon sokat, hogy ebből táplálkozni kell, erősek vagyunk, az a lényeg, hogy ő itt van nekem, szeretjük egymást és egy év múlva mosolyogni fogunk ezen. Nyilván már most sokkal jobb, pedig csak hat hét telt el, de azért kemény, nagyon kemény. Mindemellett azt gondolom, hogy minden okkal történik, ez is kellett ahhoz, hogy a kapcsolatunk ma ott tartson, ahol most tart.”

Ám nem csupán a közösségi médiában támadják őket.

Volt olyan, hogy mutogattak át az autóból, befékeztek előttem, odaszóltak a boltban… De nagyon drasztikus dolog azért nem történt szerencsére

– mondta az influenszer, majd megjegyezte: Márk mellett semmitől nem kell félni.

Nyitókép: Reggeli/RTL Klub

Címlapról ajánljuk