bulvár

Ördög Nóra: Köszönöm, RTL Magyarország

rtl.hurtl.hu

2022. március 8. 18:41

Ördög Nóra a Péntek Esti Partizán című műsorban beszélt arról, hogy méltatlannak érezte, ahogy az RTL bánt vele a terhessége idején. A csatorna reakcióját a műsorvezető Instagram-posztban köszönte meg.

Az RTL-től való távozásának körülményeiről beszélt Ördög Nóra, amire az RTL Magyarország közleményben reagált:

Szeretnénk röviden reagálni arra, amit Ördög Nóra mondott a Partizánban a nálunk töltött éveiről és távozása körülményeiről. Nem helyreigazítást szeretnénk kérni az elhangzottak miatt, sokkal inkább elnézést.

Elnézést kérünk azokért a sérelmekért, amelyekről a műsorvezetőnő úgy érzi, hogy évekkel ezelőtt őt az RTL Klubban érték. Az akkori helyzet értékelése nélkül szeretnénk hangsúlyozni, hogy az RTL Magyarország nagyon sokat változott az elmúlt több mint hét évben. Egy más értékeket képviselő médiacég lett.

Évek óta azon dolgozunk, hogy teljes esélyegyenlőséget teremtsünk, hogy egy nő ugyanazért a munkáért ugyanazt a juttatást kapja, mint egy férfi, és tehetséggel és szorgalommal ugyanolyan magasra is juthassanak nálunk a karrierjükben.

Erőfeszítéseink sikerét jelzi a női közép- és felsővezetők számának folyamatos növekedése, és a fizetési különbségek megszűnése is. Azt reméljük, hogy munkánk eredményei túlmutatnak az RTL Magyarországon, és hatással lehetünk más munkahelyekre és akár a teljes társadalomra is.

A csatorna közleményére Ördög Nóra tegnap Instagram-oldalán reagált, azt írta: Köszönöm, RTL Magyarország.

Címlapkép: YouTube/ Péntek Esti Partizán

#bulvár#ördög nóra#partizán#rtl#szórakozás

Címlapról ajánljuk