Megszólalt Kóbor János lánya: nem telik el perc, hogy ne gondolna édesapjáraAzt mondta: ők egy nagyon összetartó család.
Bulvár

Megszólalt Kóbor János lánya: nem telik el perc, hogy ne gondolna édesapjára

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 22. 6:31

Azt mondta: ők egy nagyon összetartó család.

A koronavírusban elhunyt Kóbor János lánya, Léna nehéz napokat élt meg a tragikus haláleset óta, írja a Kiskegyed. A lány az időszakot felvételivel, különórákkal, és a nyelvizsgára készüléssel próbálja átvészelni.

Sokat beszélgetünk róla, szinte mindig eszünkbe jut, mit mondana, mit csinálna adott helyzetben. Ezért úgy érzem, mintha most is velem lenne, így könnyebb elviselni a hiányát. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk

– mondta Kóbor Léna a lapnak. Hozzátette: „kimondhatatlanul hiányzik a papa.”

Korábban Kóbor János fia, Dániel a Blikknek azt nyilatkozta, hogy apja maga volt az erő és az életenergia, lenyűgözve nézte, ahogy végigugrál a színpadon egy-egy koncertet, miközben nem is sportolt. Édesanyjához hasonlóan Mecky is kerülte az orvosokat, kinevette a fiát, amikor arra kérte, vizsáltassa ki magát.

Kóbor János tavaly december 6-án halt meg. A Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenész november 9-én került kórházba koronavírus fertőzéssel, amelyet nem tudott legyőzni.

Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#kóbor jános#halál#lány#gyász#temetés#omega

Címlapról ajánljuk