Schobert Norbert: Mekkora hülye voltam, döbbenet, iszonyú gyökér voltamA jövőben mindenfajta testszégyenítéstől tartózkodni fog.
Bulvár

Schobert Norbert: Mekkora hülye voltam, döbbenet, iszonyú gyökér voltam

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 8:08

 A jövőben mindenfajta testszégyenítéstől tartózkodni fog.

Schobert Norbert lesz a vendége a Partizán péntek esti adásának. A beszélgetésből néhány részletet már közzétettek, ebben felidézik Schobert egyik korábbi, nagy port kavaró kijelentését.

2020 januárjában Norbi egy, a közösségi oldalán indított élő videóban egyebek mellett arról beszélt, hoyg a nők felelősek azért, hogy a házasságok tönkremennek.

És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót, majd nem tudják leadni.

A Hvg.hu szúrta ki, hogy a Partizán előzetesében a kijelentéseivel szembesített fitneszedző erős önkritikát gyakorolt: „mekkora hülye voltam, döbbenet”, „iszonyú gyökér voltam” – mondta. Ezután bocsánatot kért mindenkitől. A műsorvezető, Gulyás Márton felvetésére kijelenti azt is, hogy 

a jövőben mindenfajta testszégyenítéstől tartózkodni fog.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#schobert norbert#testszégyenítés#bocsánatkérés

Címlapról ajánljuk