Bulvár

Djokovicon gúnyolódik a Ryanair

rtl.hurtl.hu

2022. február 16. 7:37

A teniszsztár oltásokról szóló nyilatkozata megihlette a légitársaság Twitter-csapatát.

„Nem vagyok oltásellenes, de feláldoznám a trófeáimat, hogy ne oltsanak be” – nyilatkozta a BBC-nek  hússzoros Grand Slam-győztes Novak Djokovic. Mint fogalmazott, annyira összhangban akar lenni a testével, amennyire csak lehet, ezért a Roland Garrost is kihagyná, melynek szervezői az ausztráliai balhé után jelezték, hogy ők sem látnak szívesen oltatlan sportolókat. (Az oltatlan Djokovic hosszú huzavona után nem indulhatott a tornán az AusOpenen, sőt kiutasították az országból.)

A teniszsztár kissé ellentmondásos nyilatkozata megihlette a vicces kommentjeiről és mémjeiről is ismert Ryanair Twitter-csapatát is. A Djokovic-féle logikát magukra húzva azt írták, 

Nem vagyunk légitársaság, csak repülőket röptetünk.  

A fapados légitársaság egyébként a szolgáltatásaik iránt érdeklődőknek is hasonló szellemben válaszolgat, amikor például szintén a napokban valaki megkérdezte a Twitteren, hogy vannak-e USB-csatlakozók a fedélzeten, azt felelték:

igen, épp az ülésmasszázs-gomb alatt vannak.

De viccet csinálnak abból a jelenségből is, hogy miután a Ryaniar gépein díjat kell fizetni a kézipoggyászért, az utasok ez része inkább minden ruháját magára veszi az út alatt. Az ilyen emberek mellett ilyen érzés lehet ülni szerintük:


Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#novak djokovic#ryanair#oltásellenesség#twitter#Sport#tenisz

Címlapról ajánljuk