Bulvár

Tízmilliós kölcsön miatt áll bíróság elé Kozso

rtl.hurtl.hu

2022. február 12. 7:41

2015-ben kért kölcsön egy volt alkalmazottjától.

A Blikk értesülései szerint újra bíróság elé kell állnia Kocsor Zsoltnak, azaz Kozsónak. A lap szerint a zenész 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, a nő azonban később hiába követelte vissza az összeget. 

Kozso ügyvédje, dr. Novák Péter közölte: valóban volt egy kölcsön, amelyet késedelmesen, de ügyfele megfizetett, a tízmillió forintot 2021. június 18-án juttatta vissza a hitelezőnek.

Az eljárásban a vád jelentős kárt okozó csalás bűntette. A lapnak Kozso egyik ismerőse azt mondta, hogy miután a nő felmondott nála, még tartották a kapcsolatot Kozsóval, a zenész pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint Kozso azt mondta a nőnek, hogy szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. Azt ígérte a nőnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 százalékos részesedést ad neki a későbbi bevételből. A törvényszéki tájékoztatás szerint a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát és visszakérte a pénzt.

A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította

– idézi a Fővárosi Törvényszéket a Blikk.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#kocsor zsolt#kölcsön#hostel#kozso

Címlapról ajánljuk