Bulvár

Kulcsár Edina elárulta, hogy mikor jöttek össze G.w.M-mel

rtl.hurtl.hu

2022. február 2. 11:17

Tisztázta: nem három nap telt el szakítása és új párja bejelentése között. 

A szerdai Reggeli vendége volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő, üzletasszony. Elmondta: jelenleg sem könnyű a helyzetük, mert bár „minden csoda három napig tart”, az ő magánéletük körüli fokozott érdeklődés valószínűleg ennél tovább fennmarad. Kulcsár Edina arra célzott, hogy hetek óta válása, illetve új párja okán szerepel a lapokban: a szépségkirálynő és korábbi párja, Szabó András „Csuti” januárban jelentették be, hogy elválnak útjaik, nem sokra rá pedig az üzletasszony nyilvánosságra hozta, hogy újra szerelmes, párja pedig a G.w.M néven ismert repper.

A Reggeliben Kulcsár Edina elmondta: nem olvassa a magánéletével kapcsolatos cikkeket, családja, ismerősei viszont kifotózva elküldenek neki részleteket. Innen tudja, hogy sokan azt nehezményezik, hogy három nap telt el a válás bejelentése és az új kapcsolat beharangozása között. A modell felidézte: egy pénteki napon jelentették be különválásukat – a döntést azonban értelemszerűen már korábban meghozták Csutival –, és a rákövetkező hétfőn „kénytelen volt” kiírni magából a G.w.M-mel való kapcsolatát.

Kulcsár Edina szerint az említett pénteki napon már elkezdték hivogatni őt és sajtósát a „szennylapoktól”, ezért érezte úgy, hogy jobb, ha maga tisztázza a helyzetet. Ekkor azonban rendkívül friss volt kapcsolatuk, szavai szerint ekkor nagyjából két hete voltak együtt G.w.M-mel.

Körülbelül ilyen január 1-re lehet tenni azt, hogy akkor azt mondtuk, hogy jó, akkor nézzük meg együtt

– fogalmazott Kulcsár Edina, aki arra is kitért: nem véletlenül nyomatékosította, mennyire elsöpőek az érzelmei a repper iránt. Hiszen ha ez nem így lenne, nem ment volna bele a kapcsolatba egy válás után. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Bulvár#kulcsár edina#csuti#g.w.m

Címlapról ajánljuk