Bulvár

Bemutatta új klipjét Kulcsár Edina

rtl.hurtl.hu

2022. január 24. 16:04

A szöveget G.w.M írta hozzá. 

Ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, Kulcsár Edina az Instagramon jelentette be, hogy saját YouTube-csatornát indít, ahova hétfő délután fel is töltötte első saját dalát. A szépségkirálynő, a Nyerő Páros korábbi versenyzője január közepén azzal került a hírekbe, hogy szakított párjával, Szabó András Csutival, múlt hétfőn pedig azt is megmutatta a nyilvánosságnak, hogy korábbi párját a rapper G.w.M-re cserélte. Felesége múlt héten a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt a különválásukról.

Kulcsár Edina mostani új dala egy kapcsolat végéről szól, a szövegét G.w.M, vagyis a modell új szerelme írta. A Fókusznak így mesélt erről.

Az a durva benne, hogy akkor még munkakapcsolatban voltunk és amikor ezt így megírta, hát én így mondtam, hogy ezt hogy? Hogy tudta pontosan ugyanazokat leírni, amiket én akkor éreztem. És nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte. Nagyon sorsszerű is egyben ez a szám nekem érzésben

– mondta Kulcsár Edina. A most megjelent dal mellett egy másik produkció is készül, amit közösen adnak majd elő G.wM-mel. A modell múlt héten arról is beszélt, hogy szeretné gyökeresen megváltoztatni az életét, és bár gyermekei továbbra is az első helyen lesznek, de örülne, ha beleférne egy zenei karrier is sűrű mindennapjaiba.

Ennek első darabja lehetne az alábbi klip.

 

Címlapról ajánljuk