Bulvár

Britney Spears perrel fenyegette meg a húgát

rtl.hurtl.hu

2022. január 19. 15:29

Ügyvéden keresztül küldött felszólítást Jamie Lynn-nek, hogy hagyjon fel a rágalmazó kijelentésekkel könyvének reklámozása közben.

Perrel fenyegette meg a húgát Britney Spears – tudósít a BBC. Mint korábban írtuk, Jamie Lynn Spears önéletrajzi könyvet írt, aminek kapcsán interjút adott az ABC-nek, ebben pedig azt állította, hogy mindig is a legnagyobb támogatója volt testvérének és próbált segíteni, hogy véget vessenek az énekesnő gyámságának.

A könyvben viszont Jamie Lynn az ABC szerint kiszámíthatatlannak és paranoidnak nevezte nővérét. Egy keddi podcastban pedig arról beszélt, hogy testvére 2002-ben kezdett megváltozni, és azt is állította, hogy Britney bezárkózott egy szobába egy késsel. Az állításokra Britney úgy reagált, hogy Jamie Lynn nem is volt a közelében abban az időben, és azért tesz ilyen kijelentéseket, hogy eladja a könyvét.

A húg azzal vágott vissza, hogy a könyve nem csak az énekesnőről szól. „Nem tudok mit csinálni azzal, hogy én is Spearsnek születtem, és az élményeim egy része a testvéremhez kapcsolódik” – mondta.

Ezek után Britney Spears az ügyvédjén keresztül küldött felszólító levelet húgának, hogy hagyjon fel a becsmérlő kijelentésekkel könyvének reklámkampánya során. A levélből kiderül, hogy Britney nem olvasta a könyvet, viszont azt gondolja, hogy a testvére anyagi haszonért kihasználja őt. „Ezt nem fogja eltűrni, és nem is kell neki” – írta az ügyvéd, aki kilátásba helyezte, hogy Britney Spears jogi lépéseket tesz, ha húga nem hagy fel a becsmérlő kijelentésekkel.

Nyitókép: MTI/EPA/Paul Buck

#Bulvár#britney spears#jamie lynn spears#rágalmazás#ügyvédi felszólítás

Címlapról ajánljuk