Bulvár

Szexuálisan túlfűtött mentős irodisták, csalódást okozó pápaközeli élmény, és egy túlbuzgó turista, aki megkérte Nádai Anikó kezét

rtl.hurtl.hu

2022. január 15. 9:51

A hét videóiból az is kiderül, mi történt Mátyás Bence rekordajánlatot kapott vállalkozásával a Cápák között forgatása óta, milyen árat fizetett Balogh Péter a sikerért, és miért nem érdemes belefeledkezi Sárközi Ákos látványába A Konyhafőnök stúdiójában.

Kedden hajnalban ért földet Kecskeméten az a katonai repülőgép, ami Kazahsztánból kimenekített magyarokat szállított. Egy 25 órás, korántsem nyugodt utazás után ért haza Sebestyén Péter családjával, akik átvészelték Almati legsötétebb napjait. „Ha itt valaki kiment az utcára, azt lelőtték” – mesélte a kazahsztáni állapotokról a férfi, aki a menekülés körülményeiről is részletesen beszámolt a Fókusznak.


Jóval kellemesebb utazáson vettek részt Nádai Anikóék, akik a télből a napfényes Dominikára utaztak, ahol Hajmásy Péter igazán romantikus körülmények között kérte meg a műsorvezető kezét – egy kis bakival. A Karib-tenger partján került elő a gyűrű, a dobozka azonban véletlenül a homokba pottyant, amit egy arra járó lelkes turista vett észre. Így aztán a talán túlságosan is segítőkész férfi térdelt le először és kérte meg Anikó kezét, ő azonban végül Péternek mondott igent.


Forróság önti el a nőket, akik ennek egyértelmű jelét is adják, amint belép az irodába ellenállhatatlan férfi munkatársuk – nagyjából így lehet leírni az Országos Mentőszolgálat videóját, amelyben a mentősök új munkaruháját mutatták be. A mentők humorosnak, mások viszont szexistának és tárgyiasítónak gondolják az efféle üzeneteket, erről szólt a Híradó riportja.


Dupla örömben lehetett része azoknak a nézőknek, akik A Konyhafőnököt és a Keresztanyut is nézik az RTL Klubon. Utóbbi  egyik szereplője ugyanis a sorozatban bekerült a népszerű főzős realitybe, ahol egészen magával ragadta Sárközi Ákos látványa. Fördős Zé olyan gyorsan leszállította a földre Tatarenko asszonyt, mintha csak a valóságban lennénk.


Alig hittek a szemüknek azok a római járókelők is, akik magát a pápát szpottolták egy lemezbolt előtt. A szentatya egy, a ruhájához remekül passzoló Fiat 500-assal ugrott át egy negyedórára a Vatikánból, hogy megáldja a boltot, egyszersmind meglátogassa régi barátait, akiknek nemrég újították fel az üzletüket. Bár nagyon sietett, többen is felfigyeltek a katolikus egyházfő váratlan feltűnésére, egy éppen ott várakozó taxis rá is köszönt, de mint némileg csalódottan megjegyezte, a pápa még annyit sem szólt vissza, hogy csáó.


A Cápák között eddigi történetében rekordösszegű, közel 750 millió forintos ajánlatot kapott Mátyás Bence talajmikrobiológus, aki növényeket telepítene a Marsra, a cégével fejlesztett technológia azonban a Földön is nagy hasznot hozhat. A projekt tudományos hátteréről itt olvashat bővebben, az alábbi videóból pedig kiderül, mivel győzte meg Mátyás Bence a Cápákat, és mi történt az üzleti showműsor forgatása óta.


Amikor Mátyás Bence a műsorban arról beszélt, hogy nem élhet együtt a kislányával és ezért is temetkezett a munkába, Balogh Pétert láthatóan megindították a hallottak. A Fókusznak aztán elmesélte, hogy ő milyen  árat fizetett a sikerért, és később hogyan sikerült megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között.


Egy másik Fókusz-riportból pedig az is kiderült, hogy változtatta meg életét a járvány az életét az indiai férfinak, akit Kovidnak hívnak.

#Bulvár#nádai anikó#a hét videó#Cápák között#Keresztanyu#Híradó#Fókusz#országos mentőszolgálat#szexizmus#ferenc pápa

Címlapról ajánljuk