Bulvár

Meghan Markle a brit királyi család legintelligensebb tagja egy tanulmány szerint

rtl.hurtl.hu

2021. december 25. 13:36

A kutatásban a családtagok iskolai jegyeit is elemezték. A második helyezett Kate Middleton lett.

Meghan Markle a brit királyi család legintelligensebb tagja. Ez derül ki az Oxford Royale nevű oktatásszervező cég felméréséből, amit a New York Post szemlézett. Az oktatási szervezet a családtagok iskolai hátterét vizsgálta: megnézték a gimnáziumi jegyeiket, de azt is, hogy milyen rangos egyetemeken tanultak.

Markle az Illinois-i Northwestern Egyetemen végzett, ahol nemzetközi kapcsolatokból és színházból diplomázott. Ez az egyetem a szervezet által használt rangsor szerint a világ harmincadik legjobb felsőoktatási intézménye.

Sokszor nem könnyű az élet a királyi család tagjaként a sok kritika és a reflektorfényben élt élet miatt, de Meghan Markle-t a tanulmányai tökéletesen felkészítették erre a szerepre

– kommentálta a kutatás eredményeit az Oxford Royale szóvivője. Meghan Markle és férje, Harry herceg visszavonultak királyi kötelességeiktől, jelenleg az Egyesült Államokban élnek.

A második helyezett Kate Middleton lett, aki Harry herceg bátyjának, Williamnek a felesége. A cambridge-i hercegné egy angol magániskolába járt, és a St. Andrews-i Egyetemen végzett.

Nyitókép: Andy Rain / EPA / MTI

#Bulvár#meghan markle#kutatás#oxford royale#intelligencia#oktatás#királyi család

Címlapról ajánljuk