Belföld

Magyar Péter a félmeztelen képről: Még több latte avokádót kell meginnom ahhoz, hogy a slim fit formát visszanyerjem

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 23. 12:29

Magyar Péter azt írta, csak a kenyérdagasztás miatt öltözött át egy hajón, amikor a kormánybarát bulvármédia fotókat készített róla.

Nyilatkozatot adott ki pénteken Magyar Péter, a Tisza párt elnöke, akiről a kormánybarát média a napokban félmeztelen képet közölt. A Ripost képekhez fűzött kommentárja szerint Varga Judit exminiszter volt férje egy bulihajón tivornyázott, és még le is vetkőzött.

Magyar erről azt írta, hogy miközben a kormány és a NER tagjai „az egészségügyi válsághelyzet közepén hetekig luxusjachtokon nyaraltak, a Tisza párt pedig a kórházakat járta, addig a rogáni propaganda nem pihent”. Magyar szerint az ominózus képeket augusztus 19-én, 50 méter távolságból készítették róla paparazzi módszerekkel. Kifejtette:

lefotóztak, miközben a hajó fedélzetén a pólómat ingre cseréltem a felvétel idejére, majd ebből egy olyan történetet kerekítettek, mintha egy milliárdos luxushajón alkoholos állapotban buliztam és vetkőztem volna. Még a hajó tulajdonosát is bűncselekménnyel vádolták.

Ezzel szemben Magyar Péter szerint a valóság az, hogy a kenyérdagasztás előtt átöltözött, a felvétel után pedig megittak pár hűsítő fröccsöt egy olyan hajón, „amelyen korábban sok száz nehéz sorsú kisgyermeket és ukrán menekült gyerekeket is vendégül látott a tulajdonos”. 

Magyart meglepi, hogy Rogán Antalnak és körének van képe milliárdos hajóról és bűncselekményekről beszélni. „A képet egyébként köszönöm. Figyelmeztetésnek veszem. Nem azért, aminek szánták, hanem mert látom, hogy még több latte avokádót kell meginnom ahhoz, hogy a valódi slim fit formát visszanyerjem” – zárta közleményét Magyar.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

#Belföld#magyar péter#tisza párt#NER#propaganda#hajó#kenyér#bor#félmeztelen

Címlapról ajánljuk