Belföld

Szörényi Levente: Ha Magyar Péter miniszterelnök lesz, disszidálok Törökországba

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 22. 10:44

Ha Magyarországon lesz puccskísérlet, mi szólunk neki, ha Törökországban lesz puccskísérlet, majd ő szól nekünk.

Szörényi Levente keményen nekiment Magyar Péternek a Demokrata című kormánypárti hetilapnak adott interjúban. Ilyeneket mondott:

  • „A magyaroknak kitalált karakter, akit Orbán Viktor ellenében pénzelnek és építenek, egyszerűen minősíthetetlen. Mindig sikeresen megtalálják azokat a kellően narcisztikus személyeket, akik ezerszeresen is hiába járatják le magukat, még nagyképűbben állnak vissza a pástra.”
  • „Mindenesetre én disszidálok, ha ezt az embert megválasztják miniszterelnöknek, méghozzá Törökországba!”

A zeneszerző-énekes még beszélt a „az istváni és a koppányi magyarság szétválaszthatatlanságáról” is azt mondta: mára az „istváni magyar” is megértette, hogy a „koppányi magyar” lázadása nélkül nem jutunk előbbre, hiszen Koppánynak igaza volt, elég csak szétnézünk a mai Nyugat-Európában.

A Nyugathoz-Kelethez tartozással kapcsolatban Szörényi azt hangsúlyozta, hogy nem rajtunk fog múlni, hogy hová tartozunk, hanem a Nyugaton, amely tehát egyre inkább tönkreteszi magát, majd kiemelte „a párizsi olimpia perverz megnyitóünnepségét”, valamint azt, hogy „egy férfi végigverekedte magát fél tucat nőn”.

Arról is beszélt, miért Törökországot választotta célpontnak: „Trianon mégis kinek köszönhető? Törökországnak vagy a Nyugatnak?” – mondta, majd elmesélte, hogy Törökországhoz egyébként is szép emlékek fűzik.

Még beszélt Azahriah-ról is, aki szintén nem szimpatikus számára. Róla azt mondta: „Egyszeri meghallgatásra sem érdekel az olyan zene, ami a rap és a mit tudom én minek az egyvelege. Mi az, hogy egyveleg?”

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#szörényi levente#disszidens#törökország#magyar péter#választás#miniszterelnök

Címlapról ajánljuk