Belföld

Nehezen tud most elszakadni a gyereket felrúgó karateedző, hogy személyesen kérjen bocsánatot

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 5. 9:06

A szolnoki kalandparkban kisfiút felrúgó karatemester jelezte, egy darabig nem tud személyesen bocsánatot kérni a családtól. 

A. Tibor azt ígérte, hogy a nyaralásból hazatérve felkeresi a kisfiút, aki felrúgott a szolnoki kalandparkban. Roli édesanyja várta, hogy a karatemester személyesen kérjen bocsánatot, azonban a férfi üzenetben jelezte, hogy egy darabig ne számítsanak rá – írja a Blikk.

Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!

– üzente a kiskorú veszélyeztetésével meggyanúsított A. Tibor. Így folytatta: „Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.”

A kisfiú édesanyja a lapnak elmondta, hogy meglepődött ezen az üzeneten. Mint fogalmazott, ő továbbra sem akar semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen A. Tibor. Hozzátette, a kisfiú készen áll, hogy találkozzon az őt bántalmazó karatemesterrel, aki reményei szerint „megkapja majd a méltó büntetését”.

A hét és fél éves Roli napokig magában tartotta, hogy bántalmazták, még édesanyjának sem mert róla beszélni. A karatemester a szolnoki kalandparkban rúgta fel a kisfiút, majd percekig magára hagyta a földön, sőt az anya beszámolója szerint utána még verbálisan is abuzálta a gyereket. Az édesanya minderről csak akkor értesült, amikor kikerült a felvétel az internetre. A jászberényi karateegyesület vezetőjének korábbi tanítványa szerint nem ez az első eset, hogy a férfi fizikailag bántalmaz és megaláz egy gyermeket. Hagyó Márton azt mondta a Fókusznak, ezek már több éve is mindennaposak voltak az óráin.


Nyitókép: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

#Belföld#szolnoki kalandpark#bántalmazás#a. tibor#gyermekbántalmazás#felrúgott kisfiú#bocsánatkérés

Címlapról ajánljuk