Belföld

Laár András százszázalékosan Orbán mellé állt a háborúval és a migránskérdéssel kapcsolatban

rtl.hurtl.hu

2024. július 27. 10:10

Laár András közölte, hogy „Orbánnak volt egy-két olyan húzása”, ami tetszett neki.

A háború kérdésében „mindig, százszázalékosan egyetértettem Orbán Viktorral” – mondta Laár András az Indexnek adott interjújában. Hozzátette, hogy nem csak ebben az ügyben állt a kormányfő mellé, hanem „a migránskérdésben is”.

Laár András az interjúban a háborúnál jóval többet beszélt az iszlám menekültekkel kapcsolatos félelmeiről, a „migránskérdést” úgy határozva meg, hogy „nagyon jónak tartom, hogy az országot ne árasszák el iszlamista terroristák”, hozzátéve, hogy „ahol elárasztották, ott most baj van”. 

Kijelentette, hogy „például Svédországban le kell szedni a templomról a keresztet azért, hogy a muszlimokat ne zavarja”, közölve, hogy „láttam a felvételeket, amelyeken randalíroznak, az iszlám érdekében képesek embereket megverni az utcán.”

Laár András a muzulmán menekültekkel kapcsolatban kijelentette, hogy „egy hadsereg jön, 20, 30, 40 év körüliek, egyedülálló fiatal srácok kisportolva, kiképezve mindenféle harci feladatra”. Az Indexnek adott interjújában problémának nevezte azt is, hogy „most bejön egy menekült, és háromszor annyi pénze lesz, mint egy normál itteni lakosnak”.

„Orbánnak volt egy-két olyan húzása, ami nekem tetszett, mert megvédeni szeretném Magyarországot” – közölte Laár András.

Nyitókép:Laár András aDuna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított Karinthy-gyűrűvel az ujján az MTVA székházában 2021. december 8-án. fotó: MTI/Cseke Csilla

 

 

#Belföld#laár andrás#orbán viktor#orosz-ukrán háború#menekültek#iszlám

Címlapról ajánljuk