Belföld

Pofon vágta Puzsér Róbertet a Pesti Srácok újságírója

rtl.hurtl.hu

2024. július 20. 12:39

Puzsér Róbert feljelentést tett, miután Ábrahám Tibor „ököllel pofán csapta”.

Péntek délután tettlegességig fajult Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírójának konfliktusa, írja a Telex.

A portál megjegyzi: Puzsér egy általa „szatirikus gúnyiratnak” minősített írásában úgy írt magukról, mintha szexuális viszonyuk lett volna, és most a nyilvánosság előtt szakítana a Pesti Srácok újságírójával, akit arra kért, hogy ne zaklassa őt többet.


Ábrahám Tibor emiatt a bejegyzés miatt ütötte meg Puzsért. A Pesti Srácok pofozkodó újságírója a tettlegességet követően pénte este egy posztban elismerte, hogy ütött.


Puzsér is posztolt az őt ért pofonról:


A Telex elérte Puzsér Róbertet telefonon, aki a portálnak azt mondta: a főnöke elmondása szerint Ábrahám Róbert péntek délután a Spirit FM stúdiójához hajtott, ahol beszélni akart a programigazgatóval, majd miután közölték vele, hogy szabadságon van, azt követelte, hogy Puzsért azonnal bocsássák el a rádiótól, mert az, amit a Facebookon leírt, a csatornának nem férhet bele. Puzsér azt állítja, hogy Ábrahám Róbert ezután hívta fel őt telefonon, és kért tőle találkozót.

Mint mondta, a Tűzoltó utcában találkoztak, ahol állítása szerint a Pesti Srácok újságírója a forgalommal szemben parkolt be az egyirányú utcába, majd azt kérte Puzsértól, hogy üljön be a fekete Mercedesébe. 

Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott.

Elmondása szerint az ütést nem viszonozta, hanem amikor Ábrahám végül elengedte a karját, ott hagyta a Pesti Srácok újságíróját. Ezután elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Puzsér Róbert szerint Ábrahám nagyjából havonta jelentet meg róla becsmérlő hangú cikket, „én pedig most visszaszóltam egy szatirikus gúnyirat formájában, amit mindenki értett, csak ő nem”. 

Nyitókép: RTL

#Belföld#puzsér róbert#pesti srácok#pofon#ábrahám róbert

Címlapról ajánljuk