Belföld

Alkoholista, bolsevik, kullancs – vádaskodva esett neki Etyek polgármestere a kritikus etyekieknek

Mohos MátéMohos Máté

2024. július 19. 14:52

Nem ez az első alkalom, hogy Zólyomi Tamás erős kifejezésekkel illeti választóit. Ezúttal azért kezdett heves kommentelésbe, mert többen kifogásolták egy helyi bölcsőde toborzási eljárását.

Korábban többször is beszámoltunk Zólyomi Tamásról, Etyek fideszes polgármesteréről: ő volt az, aki annyira komolyan vette a kormányzati „genderideológia-ellenes” szólamokat, hogy a helyi általános iskola dekorációját melegpropagandának bélyegezte, pedig korábban mosolyogva fényképezkedett a fal előtt. A 2022-es ügyben

Az rtl.hu-hoz eljutott információk szerint most ismét áll a bál Zólyomi körül, aki egy privát, etyekieknek szóló Facebook-csoportban esett saját szavazóinak vádaskodó, gyalázkodó hangnemben, miután többen kifogásolták az Etyeki Csodaszarvas Bölcsőde toborzási eljárását.

Több helyi is azt állította egy múlt szombati Facebook-posztban és alatta, hogy a bölcsőde intézményvezetője korábban – igaz, csak szóban – állást ígért nekik augusztusi kezdéssel, és szinte az utolsó pillanatban közölte velük, hogy mégsem fogják tudni alkalmazni őket, mivel túl sok csecsemő lesz az induló csoportokban, és így nem tudnak kezdő kisgyermeknevelőt felvenni.  Volt, aki azt állította, hogy a kapott ígéret miatt hagyta ott korábbi állását, tehát az ügy meglehetősen érzékenyen érinti. Az eredeti poszt írója felidézte, hogy  a polgármesternek is beszélt az ügyről, aki megígérte, hogy utánanéz a dolgoknak a bölcsődében. 

A poszt kommentszekciójában pár nappal később meg is jelent Zólyomi, aki korábban a sokat kritizált helyi iskolaigazgatót is védelmébe vette. A hozzánk eljutott képernyőképeken el lehet olvasni a teljes kommentjét, alább a legérdekesebb részeket emelnénk ki belőle:

  • A korábbi állását az intézményvezető ígérete miatt otthagyó, magát árverve érző jelentkező posztját „csodálatos önsajnáltatásnak” nevezte, majd azzal vádolta meg íróját, hogy több fórumon hazudozott vele kapcsolatban.
  • Szerinte „a hozzászólók között nagyrészt olyan bolsevik elvtársak vannak, akik soha nem az etyekieket szolgálták, hanem a közösségünk kullancsai voltak!”
  • Hozzátette: „az alábbi hozzászólásokat az etyekieket évtizedekig megkárosító gazemberek írták nagyrészben, mint például az alkoholista néni, aki beiszik és okoskodik”.
  • Politikai ellenfeleit is támadta, bár meg nem nevezve őket. A korábbi polgármestert „becstelen, lusta balfácánnak” nevezte, aki „ETYEKRE bevándorlókat akar telepíteni!”
  • Szerinte „ők csak pofáznak, hazudoznak, Mi csak csendben dolgozunk!”
Alkoholista, bolsevik, kullancs – vádaskodva esett neki a Etyek fideszes polgármestere a szavazóinak, akik szerint nem volt fair a helyi bölcsőde toborzási eljárása
 

A 2024-es önkormányzati választásokon Zólyomi volt az egyetlen induló, a szavazatok száz százalékát szerezte meg, összesen 1453-at. Legutóbb májusban került be a hírekbe: a 444-nek adott interjút, amikor váratlanul megjelent Magyar Péter bicskei eseményén.

Zólyomi Tamásról kommentárt kértünk emailben az önkormányzaton keresztül, ha válaszol, frissítjük a cikket.

Nyitókép: Facebook / Zólyomi Tamás

#Belföld#zólyomi tamás#facebook#etyek#polgármester#komment#bölcsőde#kommunista#alkoholista#kullancs#választás

Címlapról ajánljuk