Bulvár

„Láttam, hogy jócskán ömlik a fejéből a vér” – Vitray Tamás balesetet szenvedett, felesége mentőt hívott hozzá

rtl.hurtl.hu

2024. július 10. 18:43

Vitray Tamás felesége, Ivens Éva beszámolója szerint a fején szenvedett súlyos sérülést.

Súlyos balesetet szenvedett a 91 éves Vitray Tamás a közelmúltban, derült ki Vitray és felesége, Vitray-Ivens Éva a hot! Magazinnak adott interjújából. Vitray-Ivens így idézte fel a pillanatot: „Én berohantam, ő éppen tápászkodott, és akkor láttam, hogy jócskán ömlik a fejéből a vér. Bizony mentőt hívtam. A kórházban két tetanuszinjekció és öt öltés volt a jutalma.”

A tévés fején egy könyvespolc széle ejtett nagyjából öt centis vágást, derül ki a 24.hu szemléjéből. Mint írják, Vitray a napokban egy tévéműsorba is meghívást kapott, sérülése miatt viszont inkább lemondta a szereplést, mert nem akarta, hogy „a nézők azt higgyék, a maradék agyát távolították el”.

Vitray szerint felesége mindig vigyáz rá, és néha túlságosan is aggodalmaskodik, ám ettől függetlenül jólesik neki a törődése. Azt mondta: „Éva olyan mértékig vigyáz rám, hogy csak nehezen tudom elhitetni vele, hogy még be tudok szállni az autóba, meg ki is belőle, és el is tudom vezetni, ha kell. Nem kell engem pátyolgatni, de azért megsúgom: gyakorta jólesik.”

Nyitókép: Czimbal Gyula / MTI

#Bulvár#vitray tamás#otthon#könyvespolc#feleség#vitray-ivens éva#mentő#törődés

Címlapról ajánljuk