Belföld

Deutsch Tamás imád nagypapa lenni

rtl.hurtl.hu

2024. július 4. 6:43

Deutsch Tamás Brüsszelből mesélt politikáról és családról.

Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti képviselője optimistán tekint az új európai parlamenti ciklusra, büszke a magyar EU-elnökségre és felkészült a kihívásokra, erről és még számos kulisszatitokról mesélt a Blikknek egy brüsszeli interjúban, amelyben megosztotta a bulvárlappal a nyári terveit és családi programjait is.

Deutsch kiemelte, hogy Magyarország logisztikai szempontból jól felkészült a soros elnökségre. A 2011-es magyar elnökséget említette példaként, amelyet sokan elismertek. Deutsch szerint Magyarország alkalmas a soros elnökség feladatainak ellátására, annak ellenére, hogy korábban politikai támadások érték az országot.

Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi politikai környezet pozitív és együttműködő, és Magyarország innovatív megoldásokkal készül a következő fél évre. Példaként Orbán Viktor miniszterelnök ukrajnai látogatását említette.

Kiderült az is, hogy Deutsch Tamás nem költözött Brüsszelbe, inkább ingázik, hogy minél több időt tölthessen családjával. Nyáron a párizsi olimpiára látogat ki a feleségével, aki ismét pontozóbíró lesz, majd a Tisza-tóhoz utaznak pihenni. Deutsch büszke sportoló családjára, különösen fiára, Bencére, aki profi labdarúgó. Elégedett a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményével is.

Deutsch örömét fejezte ki, hogy nagypapa lehet:

Egyszerűen imádok nagypapa lenni! 

– mondta a Blikk szerint széles mosollyal az arcán.

Beszélt viszont a magyar EP-képviselők lecserélődéséről a legutóbbi választásokon. Úgy véli, bár elméletileg lehetséges az együttműködés más pártok képviselőivel, az eddigi tapasztalatai alapján erre kevés esélyt lát.

Az EP-választás előtt az RTL-nek azt nyilatkozta a politikus, hogy 21-ből akár 14-15 mandátumot is a Fidesz fog megszerezni. Végül 11 sikerült.

Nyitókép: RTL

#Belföld#deutsch tamás#nagypapa#interjú#blikk#család#szeretet

Címlapról ajánljuk