Belföld

Magyar Péter elárulta, mennyi pénzzel támogatja havonta a Tisza Pártot

rtl.hurtl.hu

2024. július 3. 11:28

Magyar Péter szombaton felvázolja, mennyi pénzre lesz szükségük az országgyűlési választáson. Bojár Gábor milliárdos üzletember nemrég arról beszélt, hogy jelentős összeggel támogatta Magyar mozgalmát.

Mint arról beszámoltunk, Magyar Péter június elején egy prémium rendszerváltói előfizetéses rendszert vázolt fel: „célunk, hogy a rendszerváltó állampolgárok támogatásával, átlátható elszámolással váltsuk le együtt a jelenlegi kormányt” – írta június eleji posztjában a Tisza Párt alelnöke.

Magyar most arról posztolt, hogy ő maga is vásárolt rendszerváltó tagságit, ő az „Egyéni szintű” kártyát választotta, ami havi százezer forintos hozzájárulást jelent. 

„Szombaton igyekszem felvázolni, hogy körülbelül milyen anyagi forrásokra lesz szükség az országgyűlési választáson. A TISZA Párt sem állami, sem külföldi támogatásban nem részesül. Köszönjük!” – írta a támogatásokat megköszönve Magyar.

A leggazdagabb magyarok listáján szereplő Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója a Media1 megkeresésére a napokban elismerte, hogy pénzzel támogatta Magyar Péter pártját. Szerinte az összeg nyilvánosságra hozatala a Tisza Párt kötelessége, ebben nem akarja megelőzni őket. Az Orbán-rendszer bűne, hogy a vállalkozók többsége nem meri névvel vállalni, hogy támogat egy pártot, pedig „a polgári mentalitáshoz hozzá kellene, hogy tartozzon nyíltan felvállalni értékrendünket, akár üzleti hátrányok árán is” – fogalmazott Bojár Gábor.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

 

#Belföld#magyar péter#tisza párt#támogatás#tagság#kártya

Címlapról ajánljuk